Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ISPOVEST IZ BOLNIČKE SOBE

Monstrumova žena: Kako ću ja sad živeti?

Autor: Večernje Novosti | 12.04.2013 - 21:51:00h | Komentara: 2

Javorka Bogdanović se nalazi u bolnici gde pokušava da prevaziđe povrede i šok koji joj je naneo pokojni muž Ljubiša Bogdanović, pre nego što je u krvavom piru oduzeo 13 života, a napokon i svoj. Ona još uvek ne zna razmere tragedije. U izjavi policiji o Ljubiši je rekla: Nije popio ni jednu tabletu, ni čašicu rakije. Nije se svađao sa sinom zbog devojke. Odlično se slagao sa ćerkama i zetom.

Javorka je ostavljena u ubeđenju da su samo ona i Ljubiša žrtve masakra koji je masovni ubica započeo pred njom rečima: "Nema nama više života" i ispalio prvi hitac u njenu glavu.

Javorka u  bolnici otkrila da je Ljubiša bio preke naravi

Ljubiša i Javorka Bogdanović | Foto: A. Stanković

Ona ne zna da su joj mrtvi sin i svekrva i još jedanaestoro komšija i prijatelja.

Nesrećna žena se posle prvog pucnja onesvestila da bi nakon buđenja ponovo videla suprugovo pomahnitalo lice i čula "šta?! još si živa?!" nakon čega je upamtila pucanj, njegov izlazak iz kuće i novi pucanj. Nakon toga je poverovala "Ljubiša se ubio".

Ni lekari, ni policija, niti ćerke koje su je posetile na par minuta, nisu joj otkrili prave razmere tragedije jer je Javorka i dalje u krhkom zdravstvenom stanju.

Javorka je otkrila policiji da su ona i Ljubiša u braku Ispričala je da su u braku 42 godine, od njihove osamnaeste, kao i da je on bio prek, i da je povremeno tukao, ali da se poslednjih sedam godina naglo smirio.Ona tvrdi da Ljubiša nije pio ni rakiju, a ni tablete.

Javorka kaže i da ne zna za probleme između Bogdanovića i sina, takođe žrtve masakra, i ne odustaje od tvrdnje da je Ljubiša bio dobar čovek.
 
- Kako ću ja sada živeti - zapitala se u jednom trenutku očajna Javorka.
Poslednji komentari
  • Anonimna Vreme: 12.04.2013 23:24h

    Jadna žena još uvek nezna pravu istinu svega,kad bude bolje i saznala sve šta li će onda misliti......Za ovo nema opravdanja.

  • mima Vreme: 13.04.2013 07:50h

    Cini mi se da je na Balkanu, pa i u Srbiji, naravno, normalna stvar to da suprug, cim mu nesto z a f a l i on u d a r a po zeni. Zbog toga nesrecna Javorka, kaze za svog, sada vec pokojnog supruga da jeste bio preke naravi, ali je bio dobar. Ocigledno je da je covek bio bolestan i kada ga to nesto stigne, on udari na Javorku i posle je sve u redu. To je za njega bila terapija, kada se iskali na supruzi. Tuzno, ali istinito.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP