Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

RADMILA LAZIĆ (58) UBILA SUPRUGA MIROSLAVA (68)

Motikom mužu smrskala lobanju!

Autor: S. Milenković | 28.11.2013 - 07:48:00h | Komentara: 0

Radmila Lazić (58) iz sela Šavrane, udarcima u glavu drvenom drškom od motike ubila je u utorak oko podneva muža Miroslava Lazića (68). Očevo telo pronašli su u večernjim satima sinovi Bojan i Boban. Radmila je godinama lečena od psihičkih poremećaja, a komšije su potpisale peticiju za njenu hospitalizaciju.

Miroslavljevo telo  pronađeno je u predsoblju  porodične  kuće

Miroslavljevo telo pronađeno je u predsoblju porodične kuće

Kruševačkoj policiji je prijavljeno samoubistvo da bi nakon nekoliko sati Radmila priznala ubistvo.


- Prijavu smo dobili oko 19 sati, ali sumnjamo da je ubistvo izvršeno nekoliko sati ranije. Obdukacija će pokazati tačno vreme ubistva. Telo pokojnog Miroslava je pronađeno u hodniku i pretpostavljamo da se tu i dogodilo ubistvo. Oružje kojim je izvršeno ubistvo nađeno je u toku noći, u dvorištu - saznajemo u policiji.

Sa svim rođacima i komšijama Lazići su u lošim odnosima, a susedi kažu da im niko ni na slavu nije dolazio. Komšinica Živadinka Milić priča da se Radmila promenila nakon drugog porođaja.

- Od tada smo morali da se pazimo. Jednom mi je iz čista mira udarila šamar zbog nekih jagoda. Pisali smo i peticiju da je smeste u bolnicu da više ne plaši ljude. Decu smo čuvali od nje – priča Živadinka.

Komšije kažu da je Radmila imala običaj da im bez ikakvog povoda upadne u kuću i počne da ih psuje i kune im decu. Radeta Milenkovića je jednom gađala ciglom. Često je menjala raspoloženje i bila je svadljiva. Na pozive stanovnika Šavrana dolazili su i policija i Hitna pomoć, ali nije bilo efekata. Nakon što bi neko vreme provela u bolnici Radmila bi se vratila kući i nastavljala po starom.

U porodičnoj kući Lazića u sredu pre podne nismo zatekli nikoga. Sinovi Bojan i Boban su bili u Višem tužilaštvu gde su davali izjave.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP