Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

KRIVIČNA PRIJAVA

„Mrtva” žena tuži lekara instituta!

Autor: N. N. Travica | 13.12.2013 - 07:02:00h | Komentara: 5

Novosadska policija primila je krivičnu prijavu protiv doktora Milana Đorđevića sa Instituta za onkologiju u Sremskoj Kamenici koju je podnela Milka Radaković iz Mladenova, čiji je suprug Milan (65) preminuo u toj ustanovi. Osumnjičenom se na teret stavlja da je počinio teško dela protiv zdravlja ljudi, za koje preti kazna zatvora u trajanju od dve do dvanaest godina.

Milka sa slikom muža Milana Radakovića

Milka sa slikom muža Milana Radakovića

Slomljena bolom zbog gubitka čoveka sa kojim je 40 godina provela u braku, supruga pokojnog Milana kaže da veruje da će se pronaći odgovorni i za slanje telegrama iz Instituta Vojvodine, u kome su je obavestili da im je žao jer je umesto supruga Milana, upravo ona preminula.


- Strašno mi je da se prisećam svega kroz šta sam prošla i kroz kakav pakao od života i dalje svakodnevno prolazim. Sebi ne mogu da dođem. Ni posle dva meseca ne verujem da su mi supruga ubili, a mene telegramom proglasili mrtvom i posle svega da za to ne bude niko ni odgovoran, a kamoli proglašen krivim - kaže naša sagovornica.

Kako „Alo!“ saznaje, krivična prijava je podneta protiv doktora Đorđevića, nakon čega su odmah pokrenute istražne radnje, a o svemu je obavešteno i nadležno tužilaštvo.

- Iako su montiranjem izjava pokušali da prikriju sve ono što su učinili, to jest nisu učinili, ipak im nije uspelo. Imam ogromnu veru u policiju, tužilaštvo i pravosuđe koje će istražiti i procesuirati sve odgovorne za smrt mog supruga. Ovakvo zlodelo u Srbiji, ne sme nikome i nikada više da se ponovi - isprekidanim glasom za „Alo!“ kaže Milka.

Iako je svesna da joj čoveka, sa kojim je u braku provela više decenija i izrodila troje dece, ništa više povratiti, ona kaže da od pravde odustati neće. O svemu navedenom obevešteno je Ministarstvo zdravlja, inspekcije, kao i potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić.
Poslednji komentari
  • Aleksa Vreme: 13.12.2013 12:49h

    Ubili su i mog oca u Kamenici, koji je imao tromb ili aneurizmu, nikad nam nisu dali rezultat obdukcije, koji su oni pokrenuli davajuci mu lekove za srcani udar, a koji on nije imao. Dosao je bolestan i malaksao, nije bio srcani bolesnik, rezultati nisu ukazivali na srcani udar,bez dijagnoze o bolesti, izasao posle tri dana - sa nogama napred.

  • AS Vreme: 13.12.2013 16:28h

    Samo napred gospodjo i svi ovi doktori da se smeste u zatvor,gde im je i mesto,ovo je vise strasno...

  • box Vreme: 13.12.2013 18:15h

    Doktori nikada ne idu na robiju,mozda posede neki dan u istraznom zatvoru zbog javnosti,ali na robiju ne idu.

  • Sumadinac Vreme: 13.12.2013 20:47h

    A sad neka neko objasni kakve veze ima ovaj naslov sa tekstom?

  • Milka Vreme: 14.12.2013 10:53h

    Gospodine Sumadinac, ja cu vam objasniti, supruga su mi usmrtili tudjom hemoterapijom, njegovog imenjaka kojih je bilo petoro pod tim imenom a on uopste nije bio zaveden u njegovom kompjuteru kao pacijent, nakon toga su poslali meni telegram saucesca da sam ja umrla! Supruga su mi ubili, mene sahranili i niko po direktoru onkologije nije kriv, takav sam izvestaj dobila!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP