Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

MEŠTANI SELA DAVIDOVAC ZGRANUTI

Mrtvaca u sanduku ostavili ispred kuće! (FOTO)

Autor: Suzana Božinović | 24.04.2015 - 14:30:00h | Komentara: 0

Telo pokojnog Mileta Karanfilovića (54), koji je živeo sam u selu Davidovac, grobari su preksinoć dovezli u mrtvačkom sanduku i ostavili ga ispred njegove kuće! U kladovljansku kapelu odneto je tek na urgenciju predsednika opštine koji je zbog ovog bizarnog slučaja iste večeri posetio ovo selo pored Kladova i organizovao sahranu nesrećnog čoveka.

Kovčeg s telom Karanfilovića

Kovčeg s telom Karanfilovića

Karanfilović je preminuo u svojoj kući, ali je njegovo telo otkriveno tek dvadesetak dana kasnije kada su komšije shvatile da ga dugo nema u selu. Razvalili su vrata njegove kuće i ostali u šoku videvši telo pokojnika. Obaveštena je policija, naložena je obdukacija i utvrđeno je da je Karanfilović preminuo prirodnom smrću. Nadležni su zatim njegovo telo stavili u kovčeg, odvezli u Davidovac i kovčeg ostavili ispred kuće! Po pozivu zgranutih meštana, kasno preksinoć u Davidovac je otišao predsednik opštine Kladovo Radovan Arežina.


- Pozvao me je jedan meštanin Davidovca, ispričao o čemu se radi i ja sam odmah otišao tamo. Organizovali smo da se telo prebaci u kapelu, i da se o trošku opštine sahrani - izjavio je Arežina.

Nesrećni čovek sahranjen nakon  urgencije prvog čoveka Kladova: Arežina

Nesrećni čovek sahranjen nakon urgencije prvog čoveka Kladova: Arežina | Foto: youtube


Pokojni Karanfilović sahranjen je juče na groblju u Davidovcu. Kako saznajemo, on je bio dugogodišnji korisnik pomoći Centra za socijalni rad u Kladovu.
Godinama je primao socijalnu pomoć, ali je skoro na svakih desetak dana dolazio da se raspita za dodatnu pomoć u vidu garderobe, lekova, namirnica. Uvek, kada je to bilo moguće, on je dobijao i takvu vrstu pomoći. Posumnjali smo da nešto nije u redu jer je prestao da dolazi - izjavio je Ljubiša Stoiljković, direktor Centra za socijalni rad u Kladovu.

Komšije Karanfilovića pričaju da su im grobari rekli da ih je kontaktirala dalja familija pokojnika i tražili su im da kovčeg s telom dopreme do kuće i ostave. Ovu informaciju nismo uspeli da proverimo, ali sve i da je tačna, meštani Davidovca u šoku su zbog činjenice da su oni to zaista i uradili!

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP