Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UHAPŠENI MUČITELJI DRAGANA B.

Mučili silovatelja da bi ga uplašili!

Autor: J. P. - M. D. | 03.04.2015 - 07:00:00h | Komentara: 5

Pančevačka policija uhapsila je petoro napasnika koji su krajem marta u stanu mučili i zlostavljali molera Dragana B. (33), saznaje „Alo!“. Iza ovog nesvakidašnjeg događaja kriju se dugovi od ranije.

Pustili ga da visi sa desetog sprata

Pustili ga da visi sa desetog sprata

- Uhapšenim je određeno zadržavanje od 48 sati. Dve devojke i jedan mladić su priznali krivicu, dok se momak koji je oštećenom lupao šamare branio ćutanjem. Devojke i mladić su do detalja ispričali kako su mučili Dragana i to sve na kontu dugova. Rekli su: „Pustili smo ga da visi kako bi ga još više uplašili“ - objašnjava naš sagovornik iz policije.


Dragan B., koji je pre devet godina hapšen zbog silovanja, došao je u policiju i prijavio da su ga u noći između 27. i 28. marta pretukle i zlostavljale tri devojke i dvojica muškarca. Između ostalog i vezali ga da visi sa 10. sprata. On je izjavio da je petorka upala u njegov stan i satima ga brutalno maltretirala.

Dragan B. je tvrdio da su ga nasilnici najpre pretukli, a potom svukli i vezali konopcima. Zatim su dohvatili električne kablove koje su mu zakačili za telo, a potom strujom jačine 220 volti izazivali električne šokove.

Kulminacija je usledila kada su ga nasilnici vezali pojasevima koje električari koriste za penjanje po banderama i dalekovodima, a potom ga sa terase stana na desetom spratu spuštali niz fasadu zgrade.

Dragan B. iza sebe ima pozamašan dosije zbog težih krivičnih dela. On je u maju 2006. uhapšen i optužen zbog silovanja devojke (22) na Kotežu, ali i pokušaja silovanja maloletnice (14) na Bežanijskoj kosi. Presuda u ovom slučaju objavljena je tek 20. marta ove godine, ali njene detalje nismo uspeli juče da saznamo. Takođe, mu se sudilo zbog teške krađe na Novom Beogradu, kada je od jedne žene oteo novčanik i mobilni telefon.
Poslednji komentari
  • velimir Vreme: 03.04.2015 07:28h

    Ručice im se pozlatile!!!!! Da vidim tu izopačenu osobu koja će reći kako i on ima svoja prava.

  • ana Vreme: 03.04.2015 09:29h

    kad ih puste mogu da otvore firmu. Imaće posla preko glave.Podrška.

  • DUSAN Vreme: 03.04.2015 12:25h

    i ja sam za to da im se ruke pozlatile mnogo su te barabe zasticene mogu da rade sta hoce dreba im uterati strah u kosti nebi bilo toliko baraba

  • Dragan Pavlićević Vreme: 03.04.2015 13:27h

    Napisaste "uhapšeni mučitelji"!Valjda su ih pozvali da im odaju priznanje što su dokazanom skotu naplatili bar deo njegovih grehova.Svaka čast "mučiteljima".Ne ulazim u njihove razloge,ali ovaj skot je debelo zaslužio "odgovarajući tretman".I još se drznuo da ide u policiju!

  • Maja Vreme: 04.04.2015 19:35h

    Kad procitah deo njegovih "dela", ja bih ove "mucitelje" nagradila.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP