Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ZADOBIO TEŠKE POVREDE

Muškarac izboden nožem

Autor: Tanjug | 15.06.2015 - 07:34:00h | Komentara: 0

Tokom noći u Beogradu jedan muškarac je teže povređen kada je uboden nožem, a dogodila su se i dva saobraćajna udesa u kojima su tri osobe zadobile povrede, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Hitna pomoć

Muškarac zadobio rane u predelu stomaka | Foto: Profimedia.rs

Muškarac od oko 34 godine je u Banijskoj 30 u Zemunu zadobio dve ubodne rane u predelu gornjeg stomaka, a prevezen je u Kliničko bolnički centar Bežanijska Kosa, rekla je Macura.


Dve osobe su povređene u udesu, koji se dogodio oko 23.20 časova u Ulici Tošin Bunar bb kod Studentskog grada, istakla je portparol Hitne pomoći.

Devojka stara oko 26 godina zadobila je povrede glave i grudnog koša, a muškarac star 57 godina imao je povredu glavu i prevezen je u Urgentni centar, kazala je Macura.

Muškarac star oko 40 godina, vozač bicikla, u udesu oko 22.50 časova na uglu Bulevara Kralja Aleksandra i Ulice Kneginje Zorke, zadobio je povrede glave, kolena, skočnog zgloba i ledja, a prevezen je u Urgentni centar, rekla je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 98 intervencija od kojih 10 na javnim mestima, a za protekla 24 sata 218 intervencija od kojih 41 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Lekarima su se od hroničnih bolesnika najčešće obraćali astmatičari, osobe sa hipertenzijom i psihijatrijski pacijenti, dodala je Macura.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP