Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

STRAŠNO

Muškarac pretučen šipkom u centru Beograda

Autor: Tanjug | 10.07.2014 - 08:58:00h | Komentara: 0

Tokom noći u Beogradu jedan muškarac je teže povređen u tuči, a u dva saobraćajna udesa dve osobe su zadobile povrede, medju kojima i jedno dete kao pešak, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura. Muškarac star oko 31 godinu teže je povređen u tuči na uglu ulica Branislava Cvetića i Mekenzijeve, gde je, prema prvim saznanjima, pretučen šipkom, rekla je Macura.

Krvava tuča  u Čačku

Ilustracija | Foto: Marko Metlaš

Sa povredama i posekotinama glave i iznad desnog oka, prelomom nosa, višestrukim povredama lica i leđa muškarac je prevezen na VMA, kazala je portparol Hitne pomoći.
Dečak uzrasta oko 13 godina je kao pešak u udesu, koji se dogodio oko 19.10 časova u Ulici Mite Ružića, zadobio razderotinu i povredu glave i kako se sumnja, potres mozga, a prevezen je u Urgentni centar, navela je Macura.
Muškarac star oko 34 godine, vozač, u udesu oko 19.25 časova na Pančevačkom mostu zadobio je povredu grudnog koša, a prevezen je u KBC Zvezdara, rekla je Macura.
Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 94 intervencija od kojih 20 na javnim mestima, a za protekla 24 sata ukupno 227 intervencija od kojih 61 na javnim mestima, precizirala je Macura.
Lekarima su se od hroničnih bolesnika najčešće obraćali srčani bolesnici i osobe sa bolom grudima, astmatičari, osobe sa hipertenzijom i dijabetičari, dodala je Macura.
Portparol Hitne pomoći je savetovala oprez u saobraćaju, uzimanje tečnosti i vitamina i kupanje na mestima koja su za to predviđena.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP