Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

TRAGEDIJA

Muškarac umro od vrućine u Leskovcu?

Autor: Blic | 20.07.2015 - 18:12:00h | Komentara: 1

Još neidentifikovana starija muška osoba preminula je danas oko podneva na gradskom pločniku Leskovca. Pretpostavlja se da je čovek žrtva enormne vrućine koja je u poslednjih par dana zahvatila ovaj grad na obalama reke Veternice.

Hitna pomoć

Ilustracija | Foto: Profimedia.rs

Kako nezvanično saznaje "Blic" u leskovačkom Centru za socijalni rad, nesrećni čovek je bio korisnik socijalne pomoći, živeo je sam, a obično se kretao blizu Gradske pijace.

- Nama se gotovo svakodnevno javlja sa terena da neki od naših korisnika imaju zdravstvenih problema, što zbog gladi, što zbog neadekvatnog življenja, obično izazvano alkoholom. Mi smo kod nadležnog ministarstva tražili da se u Leskovcu formira Prihvatilište za starije beskućnike i decu žrtve porodičnog zanemarivanja, koji bi bili bar privremeno zbrinuti tokom enormnih vrućina ili velikih mrazeva kojima Leskovac ne oskudeva u poslednjoj deceniji. Nažalost, taj projekat nije prošao, izjavio je direktor Centra za socijalni rad Boban Ilić.

Poslednji komentari
  • Molder Vreme: 20.07.2015 20:47h

    IZMIŠLJENA VEST! Direktor Centra za socijalni rad Boban Ilic se kune da danas nije davao izjavu Blicu niti je ova ustanova obaveštena da je neko od njenih korisnika preminuo od posledica vrućine. Istine radi, korisnica socijalne pomoći je juče preminula u svom stanu, pronašle su je komšije i kontaktirale Centar za socijalni rad. Dakle, NIKO DANAS NIJE UMRO OD VRUĆINE! Mom "poštovanom kolegi" koji je ovu vest IZMISLIO, a Blic brže bolje objavio i uredno ga potpisao, treba zabraniti da se bavi ovim poslom kako bi prestao da nam bruka profesiju. EVO, JA SE STIDIM UMESTO NJEGA.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP