Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ZBRINUT U URGENTNOM CENTRU

Muškarac upucan u šaku na Vračaru!

Autor: Beta | 28.03.2014 - 09:36:00h | Komentara: 0

Muškarac (30) ranjen je u levu šaku prilikom pucnjave u Šumatovačkoj ulici kod broj 110 u Beogradu.

Hitna pomoć

Hitna pomoć | Foto: Dejan Živančević

Do pucnjave je došlo oko 20 minuta pre sedam sati, a povređeni je zbrinut u Urgentnom centru, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.
Tokom noći u Beogradu su se dogodila četiri saobraćajna udesa u kojima je šest osoba povređeno i jedna tuča u kojoj je jedno lice zadobilo povrede, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.
Muškarac star oko 48 godina je u tuči oko 23.30 časova u Ulici Ulofa Palmea 21 u Mirijevu zadobio povredu glave, prelom nosnih kostiju i povredu grudnog koša, a prevezen je u Urgentni centar, rekla je Macura.
Muškarac star oko 58 godina je u sudaru dva vozila oko 23.50 časova na Putu za Kotež zadobio povredu stomaka i pod sumnjom da mu je pukla slezina, prevezen je u Urgentni centar, istakla je portparol Hitne pomoći.
U udesu oko 03.40 časova na uglu ulica Resavske i Birčaninove, muškarac star 26 godina, zadobio je povredu glave i istezanje vrata, a prevezen je u Urgentni centar.
Drugi muškarac star oko 30 godina zadobio je povredu kuka, ali je odbio prevoz u bolnicu, rekla je Macura.
Žena, stara oko 30 godina, pešak, u udesu oko 22.15 časova na Zrenjaninskom putu kod Borče zadobila je povrede potkolenice i kolena, a prevezena je u KBC Zvezdara, navela je Macura.
Vozač tramvaja, muškarac star 43 godine, u sudaru oko 19.15 časova na uglu ulica Nemanjina i Sarajevska, zadobio je povredu ramena, a prevezen je u Institut za ortopediju Banjica, rekla je Macura.
Tom prilikom je muškarac star oko 30 godina, koji je prošao bez vidljivih povreda, prevezen u Urgentni centar, dodala je Macura.
Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 109 intervencija od kojih 16 na javnim mestima, a lekarima su najčešće obraćali astmatičari i psihijatrijski bolesnici, precizirala je Macura.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP