Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

KRVAVI OBRAČUN

Muškarac upucao komšinicu!

Autor: Večernje Novosti | 18.05.2015 - 20:33:00h | Komentara: 0

Dugogodišnje neslaganje dvoje komšija iz sela Martinci kod Sremske Mitrovice, juče oko 14 časova, završilo se pucnjima iz vatrenog oružja. Zoricu Nikolić (49), po svedočenju komšija, u stomak je pogodio Živan B. (80).

policija, policajci

Foto: RAS

- Kako sam saznao, svako je bio u svojoj bašti, ali samo oni znaju šta se zapravo desilo. Već više godina nisu bili u dobrim odnosima, i nesuglasica i svađa je bilo često, ali da će doći do ovoga, to niko nije ni slutio - kaže jedan od komšija iz Vojvođanske ulice, gde se sve odigralo.
Za Zoricu Nikolić meštani imaju samo reči hvale, kažu da je društvena i da voli da se šali, dok i Živana B. opisuju kao uglednog domaćina, vrednog i radišnog.
- Bio sam u dvorištu kad sam čuo nekoliko hitaca, odmah sam istrčao na ulicu. U tom trenutku se pojavila Zorica, držala se za stomak, oblivena krvlju... Nas nekoliko, koji smo se tu zatekli, stavili smo je u kola i odvezli do Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici - priča još potresen komšija Žarko Filipović.
U mitrovačkoj bolnici su potvrdili da je Zorica primljena sa prostrelnim ranama nanetim iz vatrenog oružja i da se nalazi na Odeljenju intenzivne nege.
U Policijskoj stanici u Sremskoj Mitrovici, ovim povodom, još ne saopštavaju zvanične detalje, ali Živan B. je priveden.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP