Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ISPRED ZGRADE SUDA

Muž izbo ženu šrafcigerom pa pokušao da se ubije u centru Kragujevca

Autor: B.Nenković | 09.12.2014 - 11:00:00h | Komentara: 1

Jutros oko 9 sati žena (37) izbodena je kod TC "Radnički" u centru Kragujevca, nezvanično saznaje alo.rs. Spasila se tako što je kada ju je njen suprug ubo šrafcigerom u leđa ušla u frizerski salon da moli za pomoć. On je, potom i sebi naneo dve lakše ubodne rane u grudi i vrat. Žena je operisana.

Kragujevac, žena izbodena šrafcigerom

Kragujevac, žena izbodena šrafcigerom | Foto: B. Nenković

Nju je prema još uvek nepotvrđenim infromacijama šrafcigerom izbo muž nakon što su izašli iz zgrade suda gde su bili zbog brakorazvodne parnice.
Nesrećna žena je sa obilnim krvarenjem odmah prebačena u Urgentni centar Kliničkog centra u Kragujevcu i van životne je opasnosti.

šrafciger

Policija na licu mesta obavlja uviđaj.

Kako nezvanično saznajemo, povod za svađu supružnika je razvod, kome se muž protivio. U jeku rasprave on je izvukao šrafciger i ubo suprugu u leđa, koja je okrvavljena počela da beži. Suprug je jurio, ali je ona uspela da uđe u obližnji firizerski salon. Kako u bravi nije bilo ključa, ona je legla na pod i telom sprečila supruga da uđe u salon, čiji su zaposleni pozvali policiju.

Kada je video da ne može da uđe u salon, muškarac je šrafcigerom sebe ubo u grudi i isekao po vratu, a onda su ga savladali prolaznici. Ubrzo su na lice mesta stigli policija i hitna pomoć, koja je i ženu i muškarca prevezla u Urgentni centar.

Kako saznajemo, muškarac je odmah i lišen slobode.

Žena je operisana u Urgentnom centru i vitalne funkcije su joj trenutno stabilne.

Portparol kragujevačke policije Slobodan Lazarević rekao je da je nakon završenog uvidjaja utvrdjeno da je muž ženu više puta ubo šrafcigerom u ledja i u grudi, posle čega je i sebi naneo tri ubodne rane.

U saopštenju Policijske uprave navedeno je da će, zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, M.K. (41) iz okoline Kragujevca, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu čim bude otpušten sa bolnickog lečenja.

"M.K. je, nakon kraće rasprave, oko devet časova u centru Kragujevca u ulici Darinke Pavlović više puta šrafcigerom ubo ženu u ledja i u grudi", navedeno je u saopštenju policije.

Poslednji komentari
  • gordana Vreme: 10.12.2014 00:38h

    Jeste vozac kriv ali pola krivice snosi i So Palilula,cinjenica je da ne postoji ni jedan znak,prioritet im je bio da sruse kucu od slame i da daju dozvolu za 2 kafica koji su zauzeli ceo kej a da obeleze e pa za to niko nije podmitio verovatno pa nije bitno

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP