Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SKANDAL U ĆUPRIJI

Muž odbornice SNS zlostavljao petake!

Autor: G. J. | 08.04.2015 - 07:00:00h | Komentara: 7

Zbog fizičkog i psihičkog nasilja nad dvojicom učenika petog razreda OŠ “Vuk Karadžić” iz Ćuprije, protiv Tomislava Popovića, čija je supruga Dragana odbornik SNS, policija je Prekršajnom sudu podnela prijavu za remećenje javnog reda i mira jer je tužilaštvo odbacilo navode o krivičnoj odgovornosti, saopštila je policija u Jagodini.

Popović upao u odeljenje svoje ćerke

Popović upao u odeljenje svoje ćerke

U izjavama učenika posle tog incidenta kaže se da je Popović 27. marta uleteo u odeljenje njegove ćerke i počeo da viče na jednog učenika: “Zašto cele nedelje moja ćerka briše tablu, a ti ništa ne radiš”, zatim ga je povukao za uvo i udario šakom po glavi.

Od jačine udarca, dečak je zaplakao, a Popović se okrenuo ka učeniku koji sedi u klupi sa njegovom ćerkom, gurnuo ga u rame, prstom povukao liniju po klupi i rekao: “Da uzmeš olovku i da povučeš liniju gde sam ti pokazao i da tu liniju ne prelaziš jer uznemiravaš moju ćerku”. Sva deca su briznula u plač, a haos je sprečila je razredna, koja je Popovića izbacila iz učionice.
Incident je “procesuirao” školski tim za zaštitu učenika od nasilja, slučaj je prijavljen policiji, a tužbu najavljuje i Popović.

- Pokrenuću tužbu protiv škole i direktorke zbog zlostavljanja deteta, jer je svakodnevno druga deca tuku, dolazi kući sa razbijenom glavom. Došao sam u školu da zaštitim svoje dete. Gde su bili školski policajac i dežurni nastavnik da spreče upad nekog sa strane u školu? Šta bi bilo da je upao u školu neko luđi od mene? - kaže Popović.
Poslednji komentari
  • lol Vreme: 08.04.2015 08:05h

    Poludeo svet!

  • veca Vreme: 08.04.2015 10:19h

    Ma ko njima sta moze, rade sta hoce, gde hoce, i kad hoce! Pa kad se krsi ustav jedne drzave i uvodi lekspecijalis, sta vise reci? Sv je u Srbiji postalo tuzno zato srbija ostaje prazna bez srba, bite tu neki drugi ljudi !

  • mujo Vreme: 08.04.2015 10:51h

    čuj neko luđi od mene. znači on već tvrdi da je lud tj. neuračunljiv. sada roditelji tih klinaca neka ga uhvate i nalemaju pa neka i oni kažu šta da je dirao klince nekoga luđeg od nas. čuj junaka na jedanaestogodišnjake krenuo. kreten

  • 021 Vreme: 08.04.2015 11:27h

    Ovoga što upada na časove, treba strpati na psihijatriji.

  • Sima Pravda Vreme: 08.04.2015 11:40h

    Potpuno podržavam ovog čoveka. Ako sam ne zaštiti dete, neće ga niko zaštititi. Jedino... Nije trebao da nasrće na decu. Trebao je da se obračuna sa razrednim starešinom, sa direktorom, sa roditeljima te dece koja su maltretirala njegovu ćerku, ako u opšte ta deca i imaju roditelje. Javašluk je na svakom polju. I počinjemo da se polako pretvaramo u divljake. Ako sam sebe ne zaštitiš, teško onome koga država brani.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP