Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NAJVEĆI SRPSKI MONSTRUMI: MARA GOJŠINA

Muža isekla na delove i spalila!

Autor: Jelena Paunović | 28.03.2013 - 08:02:00h | Komentara: 4

„Monstrume, upropastila si nam život“, ovako su dobacivali u sudnici najrođeniji ubijenog Zorana Gojšina (40) koga je ubila, isekla na delove i spalila supruga Mara (43). Ova žena iz Užica osuđena je na 15 godina, a nijednom nije pokazala kajanje.

Bez trunke kajanja:  Mara Gojšina

Bez trunke kajanja: Mara Gojšina

Mara je 16. septembra 2009. godine u porodičnoj kući u Gornjoj Crvici kod Bajine Bašte, u koju je došla sa mužem Zoranom i njihovo dvoje maloletne dece na kraći odmor, sedam puta zabila nož u svog supruga dok su deca bila budna na spratu.

Nezadovoljna brakom

Nalaz psihijatra i neuropsihijatra govori da je Mara manipulativna ličnost i sklona egocentrizmu. U periodu pre ubistva bila je opterećena neorganizovanim brakom, što je kod nje stvaralo nezadovoljstvo - objasnila je sudija i dodala da policija nije našla oružje kojim je počinila ubistvo, što govori o njenoj spremnosti da zločin prikrije.

Od zadobijenih rana, Zoran je ubrzo preminuo, a u želji da prikrije ubistvo, Mara je njegov leš sakrila u pomoćnoj prostoriji u dvorištu. Naredne večeri, velikim kuhinjskim nožem je odsekla glavu, obe ruke i obe noge i zajedno s trupom umotala ih u najlon.
Sledeće noći, iskasapljeno telo ubacila je u gepek automobila na čijem zadnjem sedištu su spavala njihova deca i krenula ka naselju Dautovac kod Užica, gde su Gojšini stanovali. Na krivini zvanoj Deića rampa, ispod Kadinjače, zaustavila je automobil, iznela delove tela, polila ih benzinom koji je usput kupila i zapalila ih.

Policija dovodi  Maru na suđenje

Policija dovodi Maru na suđenje

Na suđenju je veći deo iskaza posvetila negativnim pričama o pokojnom mužu, sa kojim je u braku bila od 2004. godine.
- Pošli smo u Bajinu Baštu jer me je zvao deda. Došli smo sa našom decom uveče u kuću u Gornjoj Crvici u kojoj nije bilo struje. Dvojicu sinova sam ostavila u sobi na spratu, upalila sveću i ostavila ih da se igraju. Požurila sam da im spremim večeru i da pokušam da uključim struju. Počela sam da seckam papriku, dok se Zoran opraštao od dece jer je planirao da se vrati u Užice. Pošla sam da ga zagrlim, ali me je odgurnuo i rekao da ako oseti ili na bilo koji način sazna da je moj prvi muž dolazio, da će nas ubiti oboje - rekla je Mara.

Zoran Gojšina

Zoran Gojšina | Foto: Miloš Cvetković


- Zoran je uzeo nož kojim sam sekla papriku i počeo da me vređa govoreći da ne želi kurvu za ženu. Molila sam ga da ostavi nož, da sednemo da razgovaramo. Govorio je da će ovog puta završiti sa mnom, da nema više strpljenja. Rekao je da će me ubiti. Nisam imala nameru da ga ubijem - ispričala je na suđenju Mara.
Gojšina je potom objasnila kako ju je suprug maltretirao.

- Nazivao me gologuzijom, govorio da sam dno dna, da su moji roditelji seljaci, a njegovi intelektualci, da je odrastao na kaldrmi, da ne zna zašto se oženio mnome. Udarao me je često pesnicama i nogama, čupao kosu... Prisiljavao me je na seks. Nekoliko puta me je na silu naterao da popijem neko piće.

Dani sreće

Dani sreće | Foto: Miloš Cvetković

Nakon toga ničeg se nisam sećala, a sutradan, kada se probudim, osećala sam jake bolove u analnom otvoru i krvarila sam... Optuživao me je i da imam švalere, da neće da ima ženu kurvu i drolju. Kunem se decom i bogom da ga nikada nisam prevarila. Nikada nisam imala ljubavnika, uvek sam govorila da ga volim. I dalje ga volim - ispričala je kroz suze Mara.

Lekari: Nismo mogli da razgovaramo s njom


Dvojica lekara Hitne pomoći koji su Maru pregledali neposredno posle hapšenja rekli su da je bila u psihičkoj krizi i da s njom nije moglo da se komunicira.
- Iz iskustva znam da je u pitanju bila apstinencijalna kriza, koja nastaje kao posledica dugotrajnog uzimanja alkohola ili nekih psihoaktivnih supstanci - kazao je doktor Jovan Savić.

Poslednji komentari
  • duda Vreme: 28.03.2013 10:38h

    Ovde nema komentara, uzas bozja, a postavlja se pitanje i da li ce i dalje, ne daj Boze da se desavaju raznorazna ubistva zbog batina i raznih ponizavanja u braku.

  • bagi ns Vreme: 29.03.2013 13:38h

    sigurno je postojo razlog sto ga je ubila!!!

  • zeljko bgd Vreme: 29.03.2013 15:22h

    Kakav god komentar da se napise ne postoje reci sa kojima se moze opisati koliko smo bolestan nesrecan isfrustriran i malouman narod i sve sto nam se desava je slika stanja u drzavi i ovome se ne vidi kraj.Bolje da nestanemo jer za nas buducnosti nema

  • goca Vreme: 29.03.2013 15:50h

    pa ako je zena zlostavljana psihicki i fizicki,ako je delic od ovoga sto je izjavila tacno,ona je morala da ga se resi.sam cin ubistva i kasapljenje govori da je trpela uzasnu torturu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP