Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

MISTERIJA!

Na ručku sa Čumetom i Kosmajcem: Ko je ovaj čovek? (FOTO)

Autor: S. Vojinović | 12.07.2014 - 21:08:00h | Komentara: 12

„Alo!“ je uspeo da otkrije lik čoveka sa fotografije koju su mediji objavili, a na kojoj su i Dragoslav Kosmajac i Ljubiša Buha Čume! Identitet čoveka u prugastoj košulji koji sedi između Kosmajca i Čumeta upravo proverava radna grupa MUP-a Srbije koja je formirana kako bi „istražila“ Dragoslava Kosmajca, koga je premijer Aleksandar Vučić označio kao najvećeg narko-dilera u Srbiji.

Identitet čoveka u prugastoj  košulji upravo  proverava radna  grupa MUP-a Srbije

Identitet čoveka u prugastoj košulji upravo proverava radna grupa MUP-a Srbije

 Pored slika koje su mediji već objavili, a na kojima je ova misteriozna osoba okrenuta leđima, „Alo!“ je došao u posed fotografije koja otkriva lik osobe koja sedi između Buhe i Kosmajca. Fotku smo dobili od osoblja tog objekta. Radi se o jednom vrlo luksuznom beogradskom hotelu a sastanak je zabeležen sigurnosnim kamerama pre nekoliko godina.

Ljubiša Buha i Dragoslav Kosmajac  sa misterioznim gospodinom

Ljubiša Buha i Dragoslav Kosmajac sa misterioznim gospodinom

 - Radna grupa MUP-a Srbije, koja je formirana po nalogu ministra Nebojše Stefanovića, do sada je prikupila dosta materijala o Kosmajcu. U predmetu se između ostalog nalazi i fotografija na kojoj se vidi lik treće osobe i upravo se utvrđuje njen identet - rečeno nam je u policiji.
Dragoslav Kosmajac pobegao je iz Srbije u Crnu Goru krajem juna, i to samo dan nakon nakon što ga je Vučić označio kao najvećeg narko-dilera u zemlji, a dva dana kasnije prebacio se u BiH, gde se još uvek nalazi. I pored operativnih podataka da se radi o najvećem dileru kokaina, nikada nije bio uhapšen niti je za njim do danas raspisana poternica jer policija protiv njega nikada nije imala dovoljno dokaza. Kosmajac važi za osobu sa ozbiljnim vezama u kolumbijskim kartelima, čak je i jedini Srbin koji je lično poznavao narko-bosa Pabla Eskobara. U kumovskim odnosima je sa Darkom Šarićem i Branom Mićunovićem. Policija je prvi put u njegovu kuću upala u januaru ove godine, ali tada nije nađeno ništa osim oružja za koje su dozvolu imali njegova supruga i sin. U Beogradu ima razgranat posao, od građevine do vrtića. U beloj knjizi MUP-a iz 2001. Kosmajac se pominje kao deo surčinske grupe koja „predstavlja najorganizovaniju međunarodnu krijumčarsku grupu kokaina i heroina u ovom delu Evrope“.

Kosmajčeva vila kao tvrđave bolivijskih bosova

Kosmajčeva kuća na Zvezdari podseća na kuće najvećih dilera iz Latinske Amerike. Smeštena je na najvišoj tački u Beogradu, pored nekadašnje hidrometeorološke stanice na Zvezdari. Procenjena je na desetak miliona evra. Na placu, koji je opasan zidinama od nekoliko metara, nalazi se nekoliko objekata, među kojima dominira šestospratni dvorac od 2.500 kvadrata, ne računajući deo koji se nalazi ispod zemlje. 
- Kada je policija uletela u kuću krajem januara sprovodeći akciju „Grom 1“, imali je šta i da vidi! Njena unutrašnjost podseća na kuće najvećih narko-dilera u Boliviji i Kolimbiji. Kako po stepenu bezbednosti, tako i po luksuzu - objašnjava za „Alo!“ izvor iz MUP-a. 
Poslednji komentari
  • Irena Vreme: 12.07.2014 21:19h

    Gluposti! Pa sto ne pitate Cumeta?

  • Mićo Vreme: 12.07.2014 22:00h

    Sinan Sakić. :D

  • Rosmary Vreme: 12.07.2014 22:46h

    Na slici pored več nabrijanih, okrenut prema kameri je jedan poznati beogradski građavinar koji radi i gradi velike poslove. Ne bavi se prometom droge.

  • brziiii Vreme: 12.07.2014 22:54h

    pa ceo Novi Sad zna....koga vi z.....vate???

  • arsen Vreme: 12.07.2014 23:26h

    sta vas interesuje ko je taj covek... svasta

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP