Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

VOĐA KALUĐERIČKOG KLANA NIJE DOBIO NANOGICU

Na slobodi 10 sekundi

Autor: Danica Ćuruvija | 14.05.2015 - 07:00:00h | Komentara: 2

Aleksandar Čabarkapa (35), bivši momak Ljube Pantović (37), kik-bokserke i učesnice rijalitija „Farma“, poslat je na izdržavanje kazne od tri godine i dva meseca u požarevački zatvor, saznaje „Alo!“.

Čabarkapa  osuđen za otmicu kuma Andrije Draškovića

Čabarkapa osuđen za otmicu kuma Andrije Draškovića | Foto: Petar Marković

Iako mu je Viši sud 6. maja ukinuo pritvor u predmetu u kojem se tereti za dva pokušaja teškog ubistva, reketiranje, iznude, razbojništva, i naredio da mu se stavi nanogica, Čabarkapa je na slobodi proveo 10 sekundi, koliko je čuvarima trebalo da ga smeste u maricu koja je upućena u „Zabelu“!


Spremali slavlje za izlazak

Čabarkapini prijatelji spremali su žurku u Kaluđerici kada su čuli da je dobio nanogicu, ali im je veselje kasnije pokvareno vešću da od slobode još nema ništa.
- Ispred njegove porodične kuće okupili su se njegovi prijatelji i rođaci. Pucalo se, a komšije su bile prestravljene. Čuli smo da je poludeo zbog odlaska u Požarevac - kaže sagovornik našeg lista.
Za razliku od Čabarkape, njegov suparnik i neprijatelj Karađorđe Subotić, bivši suprug Ljube Pantović i Aleksandrin otac, treba 19. juna da izađe iz pritvora, saznaje „Alo!“.

- Iako mu je sudija Olivera Pajić u tom predmetu dodelila nanogicu, Čabarkapa nije ni kročio u svoju kuću u Kaluđerici jer je odranije postojao nalog da ide na izdržavanje kazne na koju je osuđen zbog otmice i iznude novca od Nebojše Šarovića, kuma Andrije Draškovića (50), a koju je počinio sa borčanskim klanom. Ta naredba je aktivirana kada mu je ukinut pritvor - kaže izvor našeg lista iz suda.

Čabarkapa je ranije tražio da mu se za 25 odsto umanji kazna, koju je do hapšenja 16. avgusta 2013. uspešno odlagao zbog rođenja dece. Njegov advokat je uložio žalbu Apelacionom sudu u Beogradu, kojom traži novo suđenje u tom procesu, ali o tom zahtevu još nije odlučeno.

- Uložio sam žalbu Ministarstvu pravde, jer tražim da se mom klijentu prekine izdržavanje kazne u „Zabeli“ i da na suđenja dolazi iz kućnog pritvora - rekao je za „Alo!“ Čabarkapin advokat Vojislav Babić.

Čabarkapi se trenutno sudi za pokušaj ubistva Karađorđa Subotića (46), bivšeg muža Ljube Pantović, kao i Beograđanina Bobana Krstića (33).

Aleksandra Subotić

Aleksandra Subotić | Foto: facebook

Voli dve žene


Za Čabarkapu je javnost saznala od Ljube Pantović 2013. tokom emitovanja „Farme“, međutim, on je ubrzo stupio u ljubavnu vezu sa njenom starijom ćerkom Aleksandrom Subotić (18), koja je u vreme njegovog boravka u pritvoru, rodila ćerkicu. Kako „Alo!“ saznaje, on nije napustio svoju suprugu Klaudiju Korda Čabarkapa, ali održava kontakte i sa Aleksandrom, kojoj, kako naš list saznaje, piše ljubavna pisma iz zatvora.

Poslednji komentari
  • Mare Vreme: 14.05.2015 07:16h

    jos da Kristijana deportuju iz nemacke u Zabelu i ekipa je na okupu rijati parovi moze da pocne

  • katarina Vreme: 14.05.2015 09:31h

    Ovo se nemoze desiti zasto albanci pokusavaju da uniste sve drzave balkanskog poluostrva,zasto su bas sada odlucili da nam naruse ovaj mir i srecu koju smo imali u proteklih nekoliko decenija......zar ih nije zao dece koja treba odrasti u miru islobodi a ne u ratu!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP