Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

VOZILO SE NALAZI NA PARKINGU PU BEOGRAD

Na veštačenju džip kojim je
Mitrović pregazio Andreu Bojanić!

Autor: Blic | 24.07.2013 - 08:15:00h | Komentara: 13

Narednih dana trebalo bi da se održi veštačenje belog BMV X5 džipa Aleksandra Mitrovića koji se i dalje nalazi na parkingu zgrade Policijske uprave Beograd na Bulevaru despota Stefana, sakriven od očiju javnosti iza ograde od pleksiglasa.

Džip Aleksandra Mitrovića

Džip Aleksandra Mitrovića na parkingu zgrade Policijske uprave Beograd | Foto: Dimitrije Goll

Narednih dana trebalo bi da se održi veštačenje belog BMV X5 džipa Aleksandra Mitrovića koji se i dalje nalazi na parkingu zgrade Policijske uprave Beograd na Bulevaru despota Stefana, sakriven od očiju javnosti iza ograde od pleksiglasa.

Željko Mitrović i sin

Željko Mitrović i Aleksandar | Foto: Svet.rs

Džip Aleksandra Mitrovića na parkingu zgrade Policijske uprave Beograd
Levo prednje krilo, kojim je najverovatnije udarena Andrea Bojanić, pretrpelo je oštećenje, dok je ceo levi far potpuno razbijen.
Stručnjaci kažu da je na osnovu činjenice da je telo Andree Bojanić od siline udarca odbačeno između 20 i 30 metara od pešačkog prelaza, moguće zaključiti da se vozilo kretalo brzinom od oko 60 kilometara na sat.

Džip Aleksandra Mitrovića

Na vozilu su vidljiva oštećenja / Foto: Dimitrije Goll

- Odbačaj od 25 metara podrazumeva brzinu kretanja vozila od 60 kilometara na sat, sa tolerancijom od 10 do 15 odsto, što je stav struke koji se može naći u literaturi svuda u svetu, pa i kod nas. To znači da pešak pri udaru putničkog automobila, koji se kreće brzinom od 54 do 66 kilometara na sat, po zakonu kosog hica može da bude odbačen od 22,5 do 27,5 metara - kaže za "Blic" Milan Vujanić, profesor Saobraćajnog fakulteta u Beogradu i predsednik Nadzornog odbora Javnog preduzeća “Putevi Srbije”.

Andrea Bojanić

Andrea Bojanić | Foto: Dimitrije Goll

Andrea Bojanić (17) poginula je pre pet dana, kada je u nju džipom BMV X5 udario Aleksandar Mitrović (19), u Ustaničkoj ulici u Beogradu.
Poslednji komentari
  • ludilo Vreme: 24.07.2013 09:01h

    ma nije momak kriv ona je natcala na kola i ubila se.. ajde prestanite vise da farbate narod sa tim foram koliko covek odleti kad ga udari auto i koliko je brzo vozijo.. vi mislite da smo mi tolike budale...

  • Roki Vreme: 24.07.2013 10:24h

    Udarena je levom stranom dzipa. Znaci dete je bilo na sred puta, a nikako samo zakoracilo.

  • batko Vreme: 24.07.2013 10:30h

    zakon kosog hica podrazumeva polazni ugao od 45stepeni (nešto kao balistička putanja ) ali devojka je bila na tlu , na pešačkom prelazu a ne u nekoj cevi haubice ...ovaj veštak zaista misli da smo još na grani ...ko ga drži na takvom mestu...blago našem sudstvu,

  • novica Vreme: 24.07.2013 10:58h

    Uveliko se sprovodi medijska presija na javnost kao sinak od Željka maltene nema veze sa smrću jadne devojčice. Vrlo je interesantno da svi komentarišu I saosećaju sa tatinim sinom, a niko se ne seća jadne devojčice. Jedna dnevna novina je puna takvih komentara a drugačije ne objavljuju. Po njima ispada da ova sirota deca koja idu peške ne treba ni da žive, šta ima da izleću pred automobile tatinih sinova kad ovi voze. Ove saobraćajne policajce treba sve otpustiti, jer ne služe ničemu a godinama ja nisam video ni jednog na putu, a zamislite ima svih policajaca 44.000 u srbistanu. To je cela jedna armija. Znači pojedine novine služe za ublažavanje I zataškavanje , poprincipu vrana vrani oči ne vadi, da se gazed "ne zamere" Mitroviću, a možda I dobiju neku kintu ako usmeravaju komentare. .

  • dragan Vreme: 24.07.2013 11:22h

    Nije mi jasno kako u Srbiji prolazi sve sto ni u Sudanu ne moglo da prodje, pa mi smo intelegentan narod , Rokijev komentar govori sve, alibi ne postoji zalost ili kajanje zbog uradjenog je jedno ali trazenje olaksavajucih okolnosti u ovom slucaju je je u najmanju ruku odvratno. Tacno moze da se vidi koji clanak u novinama je napisan sa cinjenicama a koji je u sluzbi odbrane pocinioca ubistva. Iskreno mislio sam ta kod tog Mitrovica postoji izvesna doza dostojanstva, pa kako bi se on osecao da mu neko ubije na takav nacin dete, da li ikad pomisli dokmplaca novinare da pisu clanke u korist njegovog sina kako se oseca ju roditelji nesrecne devojcice koja je nastradala na pravdi boga. Stvarno sramota.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP