Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UŽAS

Nađen mrtav u
vodovodnoj cevi

Autor: B.B. | 21.09.2012 - 15:07:00h | Komentara: 0

U vodovodnoj odvodnoj cevi pokraj tehničke škole u centru Lučana nađeno je beživotno telo Ivana Pantovića iz Lučana (55), koji je nestao pre petnaest dana.

Nestao, pre tragičnog kraja - Ivan Pantić

Nestao: Ivan Pantić | Foto: N.N.

Kako nezvanično saznajemo, telo je u cevi primetio neko od meštana i sinoć prijavio policiji.
Prijatelji preminulog ne veruju da je on bio čovek koji je mogao da digne ruku na sebe. Branislav Jeumović, sa kojim se pokojni Ivan najviše družio, sa nevericom primio informaciju da mu je prijatelj mrtav.
-Pretražili smo čitavu opštinu. Svaki kutak gledali, svi smo ga tražili. Ne mogu da verujem da je telo nađeno u centru Lučana, pokraj škole. Ivan je bio plašljiv, bojao se zmija, pomalo je bio i klaustrofobičan. Da završi tako u toj vodovodnoj cevi, jednostavno ne mogu da verujem. Čekamo zvanični izveštaj policije, obdukciju, pa ćemo znati tačno šta se dogodilo. Šta da vam kažem, užasno sam potrešen. To mi je bio najbolji prijatelj - kaže Branislav.
Ivan je živeo sa majkom. Razveden je10 godina i ima dve ćerke, a jedna živi u inostranstvu.
Tog kobnog jutra pre petnaest dana izašao je iz kuće ostavivši uključen televizor, naočare, sva dokumenta. Majka i prijatelji su mislili da je Ivan otišao u prodavnicu.
Kako ga nije bilo posumnjali su da nešto ne valja. Nestanak je prijavljen policiji a čitavo Lučane od lovaca do taksista tražilo je Ivana.
Nažalost beživotno telo ovog bivšeg sportiste, komšije i dobrog prijatelja, nađeno je sinoć pokraj škole u centru Lučana.
- Družili smo se , nije bio depresivan, koliko ja znam. Svaki dan je šetao, vodio račina o zdravlju, zašto bi učinio tako nešto - u neverici je prijatelj Branislav Jeumović.
Pantović je bivši sportista, igrao je ranije fudbal za FK "Javor" iz Ivanjice i "Lučane". Svakodnevno je išao u šetnju zbog problema sa srcem, a ranije je imao i predinfarktno stanje.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP