Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

TRAŽENA MESEC DANA

Nađena nestala žena u kući ljubavnika!

Autor: Kurir | 14.04.2015 - 09:05:00h | Komentara: 0

U mioničkom selu Paštrić pronađen je raspadnut leš Dragice Č. (48) iz Valjeva, čiji je nestanak prijavljen pre mesec dana.

Novi Sad Leš na ribarskom ostrvu | Foto: N.N.T.

Ilustracija | Foto: N.N.T.

Ona je pronađena u vikendici muškarca iz Beograda, sa kojim je bila u emotivnoj vezi. Policija istražuje da li je reč o nasilnoj ili prirodnoj smrti, a na mestu nesreće nisu pronađeni tragovi pljačke ili premetačine.

- Dragici se svaki trag izgubio pre oko mesec dana, kada je iz Valjeva otišla u nepoznatom pravcu. Telefon joj je tri dana bio dostupan, a nakon toga se baterija ispraznila. Posle jednomesečne potrage ženio telo su pronašli meštani Paštrića.
- Telo je bilo u poodmakloj fazi raspadanja, tako da se pretpostavlja da je bila mrtva oko mesec dana. U vikendici nema tragova obijanja niti pljačke, a pored žene su pronađena njena lična dokumenta, kao i sedativi koje je pila. Meštani kažu da su je i ranije viđali da dolazi u vikendicu, koja je u vlasništvu čoveka iz Beograda, a pretpostavlja se da je sa njim bila u ljubavnoj vezi - navode izvori bliski istrazi.
Dragica Č. je sama živela u Valjevu nakon što su joj roditelji umrli, a od najbliže familije ima samo mlađu sestru, koja sa porodicom živi u Beogradu. Komšije kažu da se u poslednje vreme čudno ponašala, često je obilazila manastire, a godinama je pila lekove za smirenje.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP