Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

POTRAGA JE JOŠ UVEK U TOKU!

Nađena samo patika nestale devojčice!

Autor: M. Popadić | 27.07.2014 - 15:10:00h | Komentara: 2

Policija i Bajmočani nastavljaju potragu za Tijanom J. (15) iz Subotice, ali jedini trag koji imaju je bela patika „starka“ pronađena na putu ka Sportskom centru „Rata“.

Nestala devojčica: Tijana J.

Nestala devojčica: Tijana J.

Devojčica iz Subotice nestala je između ponoći i jedan sat u petak na subotu kada se vraćala do SC da vrati drugu pozajmljenu duksericu. Raspust je provodila kod bake i dede u Bajmoku, a u petak uveče je bila sa društvom na zabavi i imala je na sebi belu majicu, svetle farmerice i bele „starke“. Kući je krenula u društvu, ali pošto je zaboravila da vrati duks koji je nosila vezan oko struka odlučila je da se vrati do Sportskog centra. Dečak koji je Tijani pozajmio duksericu je čekao, kada se nije pojavila krenuo joj je u susret, ali nje već nije bilo. Poznavajući je kao savesnu odmah je obavestio drugare da je nema i potraga za njom je počela već oko jedan sat posle ponoći.

Bajmočani, policija, žandarmerija i psi tragači u subotu su pretražili celo selo i okolinu. Jedino što je pronađeno na „letnjem putu“, u blizini kanala iz kojeg su vatrogasci ispumpali vodu, je bela „starka“ za koju prijatelji i porodica tvrde da je njena.

- Trebalo je da se javi drugarici na „Fejsbuk“. Pošto nije to učinila, niti se javljala na telefon odmah je bilo jasno da se nešto sumnjivo dogodilo. Ona je uzorno dete, nikada nije kasnila a da se nije javila. Strah nas je huligana, u blizini je granica sa Mađarskom i čovek svašta pomisli. Samo da je dete živo, svi smo u šoku i neverici, ali se nadamo da je dobro i da ćemo je ugledati nasmejanu – kaže jedna Bajmočanka.

Tijana je završila Osnovnu školu „Ivan Goran Kovačić“ u Subotici i upisala je Muzičku školu pošto joj je velika ljubav violončelo. Drugari iz osnovne škole za nju imaju samo reči hvale i mole sve koji imaju bilo kakvu informaciju o njoj da odmah jave policiji.
 
Poslednji komentari
  • Directioner Vreme: 28.07.2014 19:10h

    Bas mi je zao. Nadam se da je ziva

  • Directioner Vreme: 28.07.2014 19:11h

    Nadam se da je ziva <33

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP