Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

POSLE ŠEST DANA

Nađeno telo utopljenog tinejdžera!

Autor: D.Ć. | 11.07.2013 - 15:46:00h | Komentara: 1

Telo Stefana Jelenčića (17) iz Grocke, koji je 5. jula nestao na Dunavu kod Grocke, kad se prevrnuo čamac u kom je bio s dvojicom drugova, nađeno je danas ispod kovinskog mosta, koji spaja Smederevo sa Kovinom.Njegova majka Slađana, koja se nadala da će njen sin biti pronađen živ, za Alo.rs samo kratko potvrdila da je nađen.

Stefan Jelenčić

Stefan Jelenčić | Foto: facebook

Kako Alo.rs saznaje, porodica je obavila identifikaciju tela. Stefan je sin Zorana Jelenčiča zvanog Čupa Bajker, poznatog bajkera, a sa Slađanom, sa kojom se ranije razveo ima mlađeg sina i ćerku.

Stefan se te večeri vozio čamcem sa Nikolom P. (20) i Ivanom V. (20), a nezvanično se priča da su u drvenom čamcu imali metalnu prikolicu, zbog koje je čamac i potonuo.

-Kada je voda počela da ulazi u čamac,oni su poskakali u vodu. Vukli su Stefana nekih 20-30 metara, a onda su nekako isplivali do vrha i tu dozivali pomoć. Oko dva sata ujutro čuo ih je čuvar marine i dovezao na obalu - ispričao jedan meštanin.

Stefan Jelenčić

Stefan Jelenčić i otac Zoran | Foto: facebook

Majci Slađani nije jasno kako se utopio njen sin jer je, kako je navodila, bio dobar plivač. Nezvanično se spekuliše da je čamac potonuo kada je pored prošao brod, čiji talas je zapljusnuo čamac, koji je potonuo. Za tinejdžerom su proteklih dana tragali ronioci, otac, očuh, prijatelji i lokalni alasi. U domu porodice Jelenčić, u naselju Dubočaj u Grockoj, vladala je tuga, a majka Slađana nije imala snage da daje izjave novinarima.
Poslednji komentari
  • milos mitrovic Vreme: 12.07.2013 15:55h

    saucescu bratu mom Cupi i njegovoj porodici! los povod za vidjenje, ali znas da su braca uvek tu i u dobru i u zlu!!! moto bratstvo!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP