Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

MISTERIJA KOD VELIKOG RATNOG OSTRVA

Nakon tri dana pronađen bračni par u čamcu: Muškarac mrtav, a žena bez svesti!

Autor: Večernje Novosti | 07.07.2013 - 23:04:00h | Komentara: 0

Aleksandar S. (79) pronađen mrtav na Dunavu u čamcu kod Velikog ratnog ostrva, zajedno sa suprugom Veselinkom, koja je ležala bez svesti. Nisu otkriveni tragovi nasilja.

Lido

Starac Aleksandar S. (79) u subotu oko 21 čas, pronađen je mrtav u čamcu kod Velikog ratnog ostrva, zajedno sa suprugom Veselinkom S. (68) koja je ležala bez svesti. Hitna pomoć je do njih brzo stigla, ali muškarcu nažalost nije bilo spasa. Žena je prevezena na Odeljenje reanimacije Urgentnog centra i prema poslednjim informacijama ona je u stabilnom stanju. Detalji ovog neobičnog slučaja još nisu poznati, ali kako smo nezvanično saznali policija nije otkrila tragove nasilja.

Prema prvim informacijama bračni par je iznajmio čamac na Savi pre tri dana i od tada ih više niko nije video. Njihov sin je pokušavao da s njima kontaktira, pa je na kraju odlučio da krene u potragu za njima. Posle višečasovne plovidbe, spazio ih je nedaleko od Velikog ratnog ostrva.

- U subotu smo u 20.49 primili poziv, pa smo na teren poslali ekipu. Muškarac je po dolasku lekara već bio mrtav, a žena pored njega je ležala bez svesti - rekla nam je Nada Macura, portparol Hitne pomoći.

- Ona je odmah prevezena u Urgentni centar, a muškarcu je konstatovana smrt. Nije na nama da utvrđujemo šta se dogodilo, ali kako su prenele ekipe sa terena taj slučaj im je delovao vrlo zagonetno.

Još nepotvrđena pretpostavka je da je Aleksandar umro prirodnom smrću, nakon čega je njegovoj supruzi pozlilo. Usled velikog šoka ona je najverovatnije izgubila svest. Tako su njih dvoje ostali da plove u čamcu sve dok ih sin nije pronašao. U spasavanju Veselinke uključila se i Rečna policija koja je prevezla Aleksandrovo telo do marine „4. jul“ u Zemunu, gde je obavljen uviđaj. Prvi rezultati istrage ukazuju na prirodnu smrt.

NALOŽENA OBDUKCIJA

- Tokom uviđaja nisu uočeni tragovi nasilja, pa se pretpostavlja da je muškarac umro prirodnom smrću - rekli su nam nezvanično u MUP.

Telo je prevezeno na Institut za sudsku medicinu gde će biti obavljena obdukcija. Tek tada će se znati više detalja o ovom slučaju.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP