Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

JANKOVIĆ OBJAVIO DOKUMENTA IZ ISTRAGE

Nalogodavcu kampanje "nelegalni pištolj" ovo zlo neće biti zaboravljeno (FOTO)

Autor: Alo.rs | 18.05.2015 - 17:54:00h | Komentara: 3

Zaštitnik građana Saša Janković je danas na svom Tviter nalogu objavio dokumenta o smrti njegovog druga Predraga Gojkovića 1993. godine.

Saša Janković

Saša Janković | Foto: Vesna Lalić

Janković je tada rekao da policija nije objavila sva dokumenta, nakon čega je MUP objavio dodatnu dokumentaciju.

Janković je uz danas na svom Tviter nalogu objavio dokumenta i uz to napisao: "Nalogodavcu i izvršiocima kampanje 'nelegalnog pištolja' pa 'ubistva' to zlo nikad neće biti zaboravljeno".

Janković je objavio zapisnik o saslušanju, zapisnik o poligrafskom ispitivanju, policijsku službenu beleška, kao i oružani list za pištolj iz koga je izvršeno samoubistvo.

Poslednji komentari
  • pera Vreme: 18.05.2015 20:12h

    Poslanik DJukanovic poodavno proganja zastitnika gradjana sa ciljem da on bude smenjen. Ocigledno ima zelju da ga zameni.

  • mirjana nikolic mirkovic Vreme: 18.05.2015 20:24h

    Zao mi je sto je g-din Jankovic bio izlozen ovakvoj sramnoj hajci,te bio prinuden da dokazuje svoju ispravnost onima kojima to nije moguce dokazati. Oni jednostavno ne mogu da shvate i prihvate karakterne ljude jer su okruzeni licemerima i prevrtljivcima kakvi su i sami. Jednom delu nase javnost kojoj i sama pripadam,to nije bilo potrebno.Ali,neka se zna da postoje i materijalni dokazi o iskonstruisanoj neistini.No, ipak se nadam da je sada kraj! Ali,ko zna! Zla masta je neiscrpna i cesto ne moze da se zaustavi.A metode su poznate i samo se usavrsavaju! Zelim da g-din Jankovic nastavi sa svojim poslom koji mu je poverila Skupstina,a mi smo mu podrska. Naravno,da ne treba i ne sme da se zaboravi,kako g-din Jankovic licno,takode i deo javnosti kojoj i ja pripapam nece zaboraviti.

  • Milan Vreme: 19.05.2015 08:35h

    Uvazena Mirjana, Vas komentar zasluzuje pazmju svakako, nadajmo se da je orkestrirana necasna kampanja protiv G. Jankovica zavrsena! Medjutim, sta je sledeci potez organa vlasti i suda casti, ako ga uopste ima! Hoceli lideri nemorala i bescasca tipa; Djuka, "karirani" novinar, Dragan J. Vucicevic, nazalost poslanik, "gromada" M. Risticevic i slicni biti predmet bilo kakve istrage i kazne? Povedimo kampanju protiv ovih necasnih ljudi, koji se zgrazavaju samoubistvu coveka od pre 23 godine, ali smrt o 7 ljudi u helihopteru od pre par nedelja, niti ne pominju! Dok god imamo ovakve "pregaoce pravde", nema nam spasa!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP