Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NAPASTVOVAO 12-GODIŠNJU ĆERKU SVOJIH KOMŠIJA U OKOLINI LAJKOVCA

Namamio je slatkišima, pa je pipkao!

Autor: J. P.- P. V. | 20.06.2013 - 08:02:00h | Komentara: 1

Valjevska policija juče je uhapsila Ž. J. (59) zbog sumnje da je obljubio dvanaestogodišnju S.S., ćerku svojih komšija u selu nadomak Lajkovca. On je namamio nesrećno dete sa kesom slatkiša, a potom nasrnuo na nju.

Podigao joj  majicu i hvatao  je za grudi

Podigao joj majicu i hvatao je za grudi | Foto: Dimitrije Goll

Devojčica je zatim uspela da se otrgne i pobegne, a njen šokirani otac pozvao je policiju.


- Uhapšeni je primetio da je dete ostalo samo kod kuće i zato krenuo kod komšija. Pozvonio je na vrata i rekao da ima u kesi neke slatkiše za nju. Ona je uzela kesu, a zatim pokušala da zatvori vrata, međutim, on je ušao unutra i nakon kraćeg razgovora prišao joj je s leđa i krenuo da je pipka po telu.
S obzirom a to da nije mogla da mu se odupre on ju je privio uz sebe i podigao joj majcu. Počeo je da je dodiruje po grudima i da je mazi- objašnjava naš sagovornik blizak istrazi. Posle nekoliko minuta, nesrećna devojčica je uspela da mu pobegne. Sela je na bicikl i otišla do prijatelja. Tamo je ispričala šta joj se sve dogodilo.

- Poziv smo primili od njenog oca, koji je ispričao priču svoje ćerke. Ona mu je objasnila da je otvorila vrata kuće i prihvatila razgovor sa komšijom, jer joj je rekao da ima poklon za nju. Devojčica je pregledana, ali nema nikakvih povreda po telu. Rečeno im je da se obrate Centru za socijalni rad, ako bi detetu bio potreban razgovor- dodaje naš sagovornik.

Inače, uhapšeni je njihov komšija i godinama unazad živi blizu ove porodice. Nikada sa njim nisu imali problema i niko ne zna šta ga je nateralo da napastvuje dete. U komšiluku Ž. J. važi za dobrog i vrednog čoveka.

- Svi smo se šokirali kada ga je policija privela, a tek kada smo čuli šta je uradio komšijinom detetu nismo mogli da verujemo. Da smo znali da je takav nikada ga ne bi puštali ni u kuću ni blizu naše dece. Ovo je strašno što nam se dogodilo- priča jedna od komšinica uhapšenog čoveka.

Njemu je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati, a prema nezvaničnim informacijama, on je ispričao policiji da nije imao nameru da povredi dete i da nije “baš takva njena verzija priče”. On će danas biti saslušan kod istražnog sudije i odgovaraće za krivično delo nedozvoljene polne radnje.
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 21.06.2013 17:26h

    cikine bombone

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP