Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

BRUTALNO PRETUČEN

Napad na vozača "Autoprevoza"!

Autor: Tanjug | 29.05.2015 - 12:03:00h | Komentara: 1

Vozač čačanskog "Autoprevoza", Radenko Pantović zadobio je povrede kada su ga jutros dok je vozio putnike na relaciji Čačak-Ivanjica, u Arilju napali nepoznati počinoci.

Autoprevoz Čačak

Ne zna ni protiv koga da diže tužbu

 
"Oko 1:20 skrenuo sam u ariljsku autobusku stanicu da uzmem putnike i u tom trenutku iz obližnjeg parka dotrčala su trojica napadača koji su bez ikakvog razloga, kada sam stao i otvorio vrata počeli da me tuku", kaže Pantović.

On navodi da se branio koliko je mogao, ali je zadobio povrede na usni gde ima devet konaca, a okrnjen mu je i jedan zub. Pantović dodaje da su se napadači udaljili kada su videli da im pruža otpor i dodaje da ne zna protiv koga bi mogao da podnese tužbu.

Direktor čačanskog "Autoprevoza", Aleksandar Petronijević kaže da je Pantoviću ukazana prva pomoć prvo u Arilju, a zatim u Ivanjici, gde živi.
"Vozači nemaju status službenog lica, ali vrše veoma odgovoran i težak posao", rekao je on Tanjugu i oštro osudio ovakav postupak, sa sada, nepoznatih počinilaca.

Petronijević je dodao da su zaposleni u ovom čačanskom prevozničkom preduzeću i do sada imali verbalnih sukoba sa putnicima, ali u poslednje vreme se nisu dešavali fizički napadi na njih.
"Prema mojim informacijama, jedan trojice od počinilaca je bio u teskom alkoholisanom stanju i zaista ovakvi postupci su za veliku osudu", zaključio je direktor "Autoprevoza".
Poslednji komentari
  • zevs Vreme: 30.05.2015 15:58h

    to nema veze sa radnim mestom ,mozda je ranije nesto zasluzio!! oni izmedju sebe ne govore, ne daju vodu jedni drugima da predju preko njive, pitaj boga sta sve ne rade!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP