Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

LISICE

Napadač sa bejzbolkom iza rešetaka!

Autor: B. Nenković | 31.03.2013 - 22:07:00h | Komentara: 0

Kragujevačka policija uhapsila je večeras Darka R.(20) za koga se sumnja da je u čevrtak ujutru bejzbol palicom teško povredio maturanta Stefana Jovanovića, potvrdio je za alo.rs Ivan Đorović, načelnik Policijske uprave Kragujevac.

Napadač je uhapšen nakon opsežne potrage koja je trajala četiri dana. Kako nezvanično saznajemo on se krio po okolnim selima i šumama, dok večeras oko 21 sat nije pao u ruke policiji. Lisice na ruke su mu stavljene zbog sumnje da je bejzbol palicom Stefanu smrskao lobanju.

Kafić u kom se dogodio incident

Kafić gde se dogodio incident | Foto: Biljana Nenković

Stefanovo zdravstveno stanje lekari ocenjuju kao veoma teško i kritično. On se u komi i posle teške operacije mozga bori za život u Centru za reanimaciju i anesteziju u Kragujevcu. Maturant Politehničke škole stradao je nakon što ga je drugarica pozvala da dođe u kafić preko puta škole.

Navodno, Stefan je ovoj drugarici savetovao da se ne druži sa Darkom jer je problematičan i bivši robijaš. Pretpostavlja se da je Darko saznao za to i hteo da se osveti Stefanu. Sa kapuljačom na glavi i još jednim pomagačem uleteo je u kafić „Tabasko“ i počeo bejzbolkom da udara Stefana po glavi, vratu i leđima.

Darko R. Je odranije poznat policiji. Pre dve godine u Prvoj tehničkoj školi u Kraguejvcu jendog učenika je napao sekirom, a zatim i školskog policajca. Za to delo je osuđen na pet meseci zatvora.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP