Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

STRAŠNO

Napadnut vozač GSP - a u Novom Sadu!

Autor: N.N.Travica | 24.11.2014 - 12:41:00h | Komentara: 0

Vozač Gradskog autobusa u Novom Sadu B.D. (34) , jutros je napadnut od strane dva putnika, koji nisu imali nameru da plate autobusku kartu. Nakon što im je rekao da plate voznu kartu, nasilni putnici su prišli vozaču i zadali mu udarce pesnicom u predelu glave, nakon čega su pobegli.

Prevoz Novi sad

Novi sad | Foto: Robert Getel

Kako "alo.rs" saznaje napad na vozača GSPa se dogodio oko 9 sati, na liniji broj 52, koja saobraća na relaciji Novi Sad Futog. Na jednom od stajališta na Futoškom putu, na srednja vrata vozila su ušla dva nepoznata muškarca, koji nisu pokazali voznu kartu.Vozač im ih je zamolio da istu pokažu, što su oni odbili.

- Iznenada su prišli vozaču i sa leđa mu je jedan prišao, prvo ga je opsovao. Zamahnuo je rukom, kako bi udario vozača, koji se izmakao i otvorio vrata da nasilni putnici izađu. Jedan od njih mu je prišao i „overio“ ga je pesnicom u predelu glave, posle čega su se napadači dali u beg – ispričao je D.D. za "alo.rs", koji se u trenutku incidenta nalazio u autobusu.

O događaju su odmah obavešteni nadležni u GSPu, policija i hitna pomoć, koja je povređenog vozača prevezla u Urgentni centar.

- Pacijent je primlje, pregledan. Njemu je konstatovana povreda u predelu glave, koju je zadobio na radu. Nakon u ukazane pomoći, on je pušten na kućno lečenje-rečeno je u Kliničkom centru Vojvodine za "alo.rs".

Prema nezvaničnim saznanjima vozač je prilikom fizičkog kontakta pretrpeo povredu uha.

Policija je obavila uviđaj na licu mesta i započela potragu za napadačima, koje su putnici detaljno opisali.

Ovo je drugi napad na vozače Gradskog saobraćajnog preduzeća u Novom Sadu, koji se dogodio za manje od mesec dana. U predhodnom napadu vozač autobusa je takođe od putnika zadobio udarac u predelu glave, jer putnici takođe nisu želeli da plate voznu kartu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP