Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

STRAŠNO!

Napali policajce na seoskoj slavi!

Autor: Blic | 09.08.2014 - 16:51:00h | Komentara: 1

Slobodan Arsenov (24), policajac PS Pećinci napadnut je i teško povređen prilikom obavljanja službene dužnosti u mestu Karlovčić, saopštio je Nezavisni sindikat policije

policija policajci hapšenje

Foto: Nebojša Marković

U napadu petorice osumnjičenih, koji su identifikovani i uhapšeni, lakše povrede zadobio je i njegov kolega, Marko Nikolić (25).
Obračun grupe mladića, starih između 18 i 21 godine, sa policajcima dogodio se tokom proslave seoske slave u mestu Karlovčić.
Policajci koji su bili u patroli pokušali su da spreče koškanje osumnjičenih sa nekoliko meštana.
Umesto da prekinu sukob, izgrednici su napali dvojicu policajaca. Jedan od njih razbijenom flašom, uz psovke i pretnje smrću, ubo je Arsenova u levu podlakticu.
Videvši da mu kolega obilno krvari, Marko Nikolić, koji je i sam u napadu zadobio poderotine, ispalio je nekoliko hitaca iz službenog pišolja u vazduh. Tek tada, napadači su pustili Arsenova.
- Samo zahvaljujući prisebnosti dvojice mladih policajaca, koji su u nameri da spreče narušavanje javnog reda i mira i sami postali meta huligana, ali i brzoj intervenciji lekara, izbegnuta je tragedija - izjavio je Velimir Lukić, predsedavajući predsedništva reprezentativnog Nezavisnog sindikata policije.
Kolega Arsenov operisan je u zemunskoj bolnici, a osumnjičenima je sudija za prethodni postupak, posle saslušanja, odredio pritvor do 30 dana.
- NSP najoštrije osuđuje napad na kolege Slobodana Arsenova i Marka Nikolića i još jednom podseća da je napad na policiju, napad na državu - dodao je Velimir Lukić.
Poslednji komentari
  • Dagmar Vreme: 10.08.2014 16:33h

    Kad ih covek zove za zivotinje nesto se desi oni nemaju vremena , a za slave to imaju tamo da se prave vazni .Ima mozda i mora biti dobrih ali je vise losih koji se samo bahate i misle da su bog tako se postave da . nitko im nista ne moze .

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP