Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UHAPŠEN BUGARIN PEDOFIL

Napao dve devojčice ispred škole u Zaječaru!

Autor: S. Božinović | 03.12.2014 - 23:09:00h | Komentara: 0

Zaječarska policija uhapsila je bugarskog državljanina R.G.F. (25) iz grada Lom, zbog sumnje da je danas pokušao da obljubi dve devojčice, stare po devet godina. Za osumnjičenim je policija tragala od marta ove godine zbog nedozvoljenih polnih radnji.

silovanje

Foto: Shutterstock

- Osumnjičeni je sačekao devojčice ispred osnovne škole ''Đura Jakšić'', kada su se sa časova vraćale kući. Ove dve drugarice su krenule zajedno, a R.G.F. im je prišao i ponudio da im ponese torbe. Devojčice su se uplašile i odbile njegovu ponudu, a onda je on stao između njih dve i čvrsto ih zagrlio tako da ne mogu da pobegnu. Rekao im je da će ''zapamtiti ako samo zucnu'' i pokušao da ih uvuče u mračni prolaz. U jednom momentu je jednu od devojčica pomilovao po zadnjici. Tada je spustio ruku sa njenog ramena, ona se otrgla i počela da beži. Isto je učinila i njena drugarica jer je Bugarin u trenutku bio zbunjen i popustio stisak – saznajemo od nadležnih.


Preplašene devojčice su utrčale u prvu prodavnicu, a Bugarin je krenuo za njima. Plačući, deca su ispričala prodavaču šta se dogodilo, a on je izašao i ugledao osumnjičenog kako stoji u blizini i čeka. Potrčao je za njim, ali je Bugarin pobegao.

- Odmah je pozvana policija i ubrzo smo ga uhvatili u obližnjoj ulici. Osumnjičeni je rekao da je zaista presreo devojčice, ali da je sve bila šala. Međutim, proverom podataka ustanovili smo da je za tim licem još marta raspisana poternica. Do sada nije uhapšen jer je pobegao u Bugarsku, a u Srbiju je došao pre manje od mesec dana zajedno sa ljudima iz lunaparka gde je radio na ringišpilu – saznajemo od nadležnih.

Protiv R.G.F. je podneta krivična prijava zbog nedozvoljenih polnih radnji i određen mu je pritvor do 30 dana.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP