Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UHAPŠEN PEDOFIL

Napastvovao komšijinu ćerku!

Autor: S. B. | 18.11.2012 - 08:02:00h | Komentara: 0

Protiv N. Z. (26) iz sela Vine kod Knjaževca policija je podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio nedozvoljene polne radnje nad sedmogodišnjom S. J. iz istog sela! O događaju novinarima je posvedočio otac devojčice.

Uhapšen pedofil N. Z.

Uhapšen pedofil N. Z. | Foto: Dimitrije Goll

- Poslao sam je do prodavnice, a ona se nije pojavljivala, pa sam se baš zabrinuo. Taman sam se obukao da krenem da je tražim, kada je ona utrčala u kuću sva uplakana i izbezumljena. Jedva je kroz plač uspela da kaže: „Komšija je hteo da me siluje“ - još u šoku priča otac.

Već izbegao robiju


Protiv N. Z. je 2008. bila podneta krivična prijava jer je na identičan način pokušao da siluje petogodišnju devojčicu, ali to tada nije dokazano i on nije osuđen. Kako nezvanično saznajemo, N. Z. je ovog puta priznao da je dodirivao devojčicu i rekao da „nije želeo da joj nanese nikakvo zlo“?!

Devojčica je, kada se malo smirila, ispričala da ju je N. Z. presreo na izlazu iz prodavnice i na silu odvukao među ruinirane zidove nekadašnjeg vrtića.
- Vrištala sam što sam jače mogla, znam i da sam se otimala. Njega je baš bilo briga, kao da me nije ni čuo - prenosi otac devojčicine reči.

N. Z. je, kako se sumnja, svukao gornji deo trenerke ovoj sedmogodišnjakinji, skinuo svoje pantalone i počeo da trlja svoj polni organ o njen obnažen stomak. Pokušao je i da joj svuče donji deo trenerke, ali se ona izmigoljila i pobegla. Jurila je po mračnim seoskim sokacima da što dalje pobegne od napasnika.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP