Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

LEČIO LJUDE DOK JE ČEKAO ROBIJU

Narko-doktor već osuđivan zbog droge!

Autor: Jelena Jokanović | 25.07.2014 - 07:50:00h | Komentara: 5

Doktor Kliničko-bolničkog centra „Zvezdara“ Nenad Dostanić (51), koji je uhapšen zbog sumnje da se bavio preprodajom droge, o čemu je “Alo!” pisao, već je osuđivan na šest meseci zatvora zbog nelegalnog posedovanja marihuane!

Dostanićeve kolege u šoku: KBC „Zvezdara“

Dostanićeve kolege u šoku: KBC „Zvezdara“

 

Dr Nenad Dostanić, u čijoj su
ordinaciji pronađeni narkotici i vagica za merenje, prošle godine kažnjen sa šest meseci zatvora zbog posedovanja marihuane

- Zbog krivičnog dela neovlašćeno držanje opojnih droga 2012. godine zaključen je sporazum o priznanju krivice između zamenika javnog tužioca Prvog osnovnog tužilaštva i Dostanića. U tom sporazumu strane su se saglasile da Dostanić prizna krivicu - kaže naš izvor iz Palate pravde.

Sagovornik “Alo!” ističe da su se stranke saglasile da se okrivljeni osudi na kaznu zatvora u trajanju od šest meseci, kao i da se od istog oduzmu droge.
- Postupak je 12. avgusta 2013. godine pravnosnažno okončan pred tadašnjim Prvim osnovnim sudom u Beogradu, a odnosio se na posedovanje određene količine marihuane za sopstvenu upotrebu - navodi izvor “Alo!”.

Podsetimo, policija je prilikom pretresa ordinacije u kojoj je Dostanić pregledao pacijente pronašla marihuanu, beličastu praškastu materiju, za koju se sumnja da je opojna droga, i vagicu za precizno merenje! Kako je „Alo!“ objavio, ovaj slučaj je otkriven nakon što je jedna od medicinskih sestara zaposlenih na ovom odeljenju u Dostanićevom radnom stolu pronašla nedozvoljene supstance i o tome odmah obavestila nadležne. Odmah je pozvana i policija, koja je zatekla narkotike i vagicu za merenje na Dostanićevom radnom mestu, ali i u njegovoj jakni. Pretres je obavljen u njegovom prisustvu.

Na odeljenju u KBC “Zvezdara” na kome je Dostanić zaposlen, potvrdili su nam naša saznanja o Dostanićevom hapšenju, ali niko nije bio voljan da komentariše njegove postupke.

- Čula sam da je bila frka, ali ja ništa nisam videla i mi o radnjama doktora Dostanića nismo ništa znali. Ne mogu vam ništa više reći - rekla nam je jedna od doktorki na odeljenju na kome Dostanić radi i uputila na načelnika kožnog odeljenja i direktorku KBC „Zvezdara“ koji su trenutno “na odmoru”.
Poslednji komentari
  • Predrag Vreme: 25.07.2014 10:03h

    ?????!!!!!!!!!! i više nemam razloga da verujem ikome u ovoj zemlji , ovo je dno Srbijo!

  • Vlada Mijajlović Vreme: 25.07.2014 10:44h

    A da nije doktor žrtva osvete ostavljene medicinske sestre, koja dok doktor nije u ordinaciji otvara radni sto itd. tema za krimi roman, ajde pisci evo ideje

  • olga Vreme: 25.07.2014 13:23h

    Pa Srbija slične ima i u parlamentu,prosveti,policiji što bi bio problem jedan doktor?Samo je droga posao u Srbiji svi to i treba da rade,jer drugog posla nema.Malo odrobijaš i u posao ponovo;ako imaš novac da podmitiš sudstvo nema ni robije.To nema čak ni u Kolumbiji ,stvarno ste lideri u svemu.

  • Katarina Vreme: 27.07.2014 12:44h

    Umesto da se uključi u borbu za legalizaciju proizvodnje, prometa i upotrebe umedicinske svrhe, doktor nam podriva napore. Svakodnevno se otkrivaju nove i nove bolesti, sindromi, stranja... kod kojih umerena upotreba indijske konoplje daje blagotvorne rezultate, a naše vlasti su se zatvorile kao jež kad se sklupča, nikakvu nam opciju ne daju da olakšamo svoje muke.

  • горан Vreme: 29.07.2014 00:31h

    Problem ne lezi u onom sto pise gore u tekstu nego je problem stranacke pripadnosti. Gospodin doktor je bio clan DS i neko pokusava da ga skine. Sestra medicinska je ubaceni element. Njen posao nije da pretura po doktorovim prostorima vec da bude humana. Da kada pacijent dodje na pregled da bude uredna ,odgovorna, da ne vodi abrove kao sto ume svaka medicinska sestra. Medicinska sestra je ubaceni element od strane nekoga kome je Doktor smetao. Medicinske setre i cistacice u Zdravstvenim ustanovama su vaznije nego sami doktori.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP