Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PORODICA MEHIĆ RAZOČARANA IZVEŠTAJEM

Naš Omer nikada nije pio!

Autor: Alo.rs | 05.04.2015 - 02:44:00h | Komentara: 33

Supruga Omera Mehića, Slavica, otkako je izgubila supruga retko kome otvara vrata svog stana u Novom Sadu.

Omer Mehić

Omer Mehić | Foto: Vojska Srbije

Supruga Omera Mehića razočarana je mnogo izveštajem Vojne komisije o padu helikoptera. Ona kaže da njen suprug nikada nije pio i da je živeo za Vojsku.

- Da je moj Omer stvarno bio pijan, kao što kažu, zašto to nisu saopštili drugi dan posle tragedije, kada je završena obdukcija, nego posle više od dve nedelje. Zbog čega im je trebalo toliko vremena da kažu? Do juče je bio heroj, a danas ispade on krivac za smrt svih u helikopteru, kaže Omerova supruga Slavica.

Ona tvrdi da Omer nikada nije pio.

- Tolike godine sam provela sa njim u braku, valjda poznajem svog muža. On je imao vojnički režim života, strogo je vodio računa i pazio šta jede, svaki dan je pešačio, kaže Slavica za "Kurir".

hELIKOPTER, MESTO PADA Foto: Vesna Lalić

Helikopter, mesto pada / Foto: Vesna Lalić

Slavica je sa Omerom kako kaže provela predivnih 18 godina u braku, iz kojeg ima dva sina Davida (17) i Denisa (14).

- Evo vam samo jedan primer da on nije pio. Stariji sin David, koji je reprezentativac u odbojci, vratio se sa takmičenja iz Turske. Tada je doneo Omeru dva piva, to je bilo 4. marta. Omer ih je samo pogledao i stavio u frižider. Nije uzeo da ih popije, iako ih je doneo njegov miljenik. I dan danas ta piva stoje. A ne da je pio na radnom mestu, kaže Slavica.

Ona kaže da je očekivala neki sumnjiv izveštaj, ali ovako nešto joj "nije u snu nije palo". Ovaj izveštaj ju je zaprepastio i potpuno slomio njegove roditelje, oca Ramiza i majku Fatimu.

Omerov otac takođe tvrdi da Omer nikada nije pio, kao i da je bio častan oficir, koji je bio svestan koliko je njegov posao opasan i sa alkoholom se nikada ne bi igrao.

- Nisam to očekivao. Prvo, moj sin nikada nije pio. To da bude jasno. Nikad alkohol nije trošio. To što su napisali je nemoguće. Apsolutno nemoguće! I to će vam reći svi koji su Omera poznavali. On je bio svestan svog posla, svestan toga što radi. Okriviti tako ljude koji ne mogu da se brane... Mrtva usta ne govore. Nema tu duše, odgovorno tvrdim i to mogu krvlju potpisati da moj sin alkohol nije trošio.

Poslednji komentari
  • info Vreme: 05.04.2015 03:30h

    .jadna je drzava u kojoj te vojska laze jeftino da ti vredja inteligenciju...sto makar niste izmoslili nesto realnije.....zar ovake heroje da skrnavite....slusam sinoc onog vucica i nemogu da verujem da se onako ponasa nevaspitano ,bahato i neotesano jedan precednik vlade...sta to znaci" po njemu nisu krivi "jer to njegovo misljenje ili stav drzave,jel on to predstalja sebe ili drzavu....SRAMOTA!!!!!!!!!

  • svetac Vreme: 05.04.2015 05:45h

    Sta se drugo i ocekivalo kada je Vučić izjavio da svu odgovornost snosi on i da nece dati Gašića i Lončara ni po koju cenu. Spremali su predstavu za javnost a dobili tragediju. Nije im uspela namera kao predstava iz Feketića i Obrenovca.

  • nemanja Vreme: 05.04.2015 06:40h

    Za ovo treba neko da odgovara,a taj neko se dobro sakrio e jado dje ce ti dusa....

  • Srdjan Vreme: 05.04.2015 08:13h

    Gašića i Lončara ne dam!

  • misho Vreme: 05.04.2015 08:13h

    potrebno je izvršiti ponovno sudsko-medicinsko veštačenje tj.reobdukciju i radi objektivnosti angažovati inostrane stručnjake.PORODICE POGINULIH NA TO IMAJU ZAKONSKO PRAVO POGOTOVO OMEROVA KOJA JE JAVNO ISPOLJILA SUMNJU U REGULARNOST PRIMARNOG OBDUKCIONOG NALAZA.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP