Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

MISTERIOZNA SMRT

Naš sin se nije u snu ubio iz puške, već je ubijen!

Autor: V. Pešić | 29.04.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Istražni organi još nisu rasvetlili misterioznu smrt radnika „Simpa“ Predraga Trajkovića Garinče (34), koji je 24. novembra prošle godine oko 18 časova, na povratku iz lova, u ataru sela Gornje Punoševce, nastradao u džipu na putu kod Barelića.

Misteriozna smrt:  Predrag Trajković

Misteriozna smrt: Predrag Trajković | Foto: V. Pešić

Posle nesreće, policija je saopštila da je Predrag u snu izvršio samoubistvo jer je nehotično povukao oroz, koja se nalazila uspravno pored nogu lovca. Navodno, došlo je do samoopaljivanja oružja, koje se nalazilo okrenuto prema Trajkoviću.

Ispaljeni projektil razneo je glavu nesrećnog lovca, koji je iza sebe ostavio suprugu Sanju, devetogodišnju ćerku Tanaru i šestomesečnog sina Vuka. Uprkos tome što obdukcioni nalazi stručnjaka Zavoda za sudsku medicinu u Nišu i veštaka balističara potvrđuju da je smrt nasilna, jer je hitac ispalio jedan od šestorice lovaca u džipu, tužilaštvo još nije nikog osumnjičilo za ubistvo.
Predragovi roditelji Stojan i Slavica i brat Nenad optužuju policiju da štiti ubicu i utiče na pravosuđe da se slučaj zataška. Nenad Trajković, brat ubijenog, ubeđen je da se zna ubica i da ga neko od rođaka u policiji štiti.
- Neko od lovaca u džipu pucao je iz vozačeve puške. Puška mog brata nije mogla sama da opali. Neko od putnika u džipu povukao je oroz i ubio mog brata. Čaura nije pronađena, što pojačava sumnju da neko krije počinioca krivičnog dela - priča on.

- Kada sam video mrtvog sina, znao sam da se nije ubio. U policiji su mi rekli da znaju ko ga je ubio. Ako znaju ime ubice, zašto još nije uhapšen - kaže Stojan Trajković.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP