Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

IGOR TUĐMAN (32), UNUK FRANJE TUĐMANA IZ ZATVORA PORUČUJE:

„Naslediću Tuđmanovu imperiju!“

Autor: D. Ćuruvija | 14.07.2013 - 07:56:00h | Komentara: 2

Igor Tuđman (32), unuk hrvatskog predsednika Franje Tuđmana, koji se nalazi na izdržavanju dvogodišnje kazne zatvora, jer je u februaru sa svojom suprugom Natašom Antolović Tuđman (28) omamio, pa opljačkao V. V. iz Beograda, tvrdi da će dobiti nasledstvo od svog pokojnog dede i drugih srodnika, procenjeno na 10 miliona evra! Potomak hrvatskog predsednika iz zatvora u Sremskoj Mitrovici poručuje da mu je testamentom zagarantovano nasledstvo iz Tuđmanove imperije, koje će dobiti kada navrši 35 godina.

Igor i Nataša

Igor i Nataša

-U pitanju su nekretnine u Vašingtonu, jahta „David“ u Puerto Maji, vila u Zagrebu, poslovni prostori u „Kaptol centru“, privatna klinika, dva stana u centru Zagreba i poslovni objekat u Cirihu, koji je prazan skoro 14 godina. U pitanju je nasleđe od mog dede, oca i pokojne majke, koje je pre 14 godina procenjeno na 10 miliona evra– kaže Igor Tuđman za “Alo!”.


Tuđmanov unuk ističe da je uslov testamenta da bude oženjen i da bude ozbiljan porodični čovek.

- Kada je moj otac čuo da sam uhapšen u Beogradu, šokirao se i napisao je pismo u kojem se čudi kako mi se sve ovo moglo dogoditi kada imam po celom svetu ljude koji su mi dužni pozamašne sume novca. Moj otac, inače, dugi niz godina posluje sa šeicima iz Dubaija, koji su dolazili na pregovore sa Vladom Srbije, ali njihova imena sada ne bih pominjao. I moje ime su vezivali za njih, zato što moja supruga Nataša voli te svetlucave kamenčice - priča Tuđmanov unuk, koji ne propušta da svaki put iskaže ljubav prema Nataši, kojoj je ostalo još tri nedelje odsluženja kazne u ženskom zatvoru u Požarevcu.

Iako je njegova supruga Nataša ljuta na njega zbog svega što se dogodilo i u sudnici mu je rekla da je lud, Igor Tuđman kaže da je i dalje bezgranično voli.

-Natašu Antolović Tuđman obožavam svim srcem i ona to zna. Ona je moj cilj i centar sveta. Ona je moj neprocenjivi dijamant, za koji živim i divim joj se od dana kada smo se upoznali. Od mene zaslužuje sve da bude nasrećnija žena na svetu. Moj otac podržava našu vezu i poručuje nam da izdržimo, jer smo stvoreni jedno za drugo. Takođe, mi kaže da pazim na nju - navodi Igor Tuđman. Tuđmanov unuk je sa Tužilaštvom polovinom maja sklopio sporazum o priznanju krivice, a nagodbu je postigla i njegova žena, koja iza rešetaka treba da provede šest meseci. Pošto je uhapšena 7. februara, ona bi na slobodi trebalo da se nađe 7. avgusta. Igor Tuđman po sporazumu o priznanju krivice, u zatvoru treba da provede dve godine i dva meseca.

Franjo Tuđman

Franjo Tuđman | Foto: Reuters

„Deda mi savetovao da se ne drogiram“

Pokojni Franjo Tuđman bio je stric Miroslavu, ocu Igora Tuđmana, a za medije je izjavljivao da se pokušava probiti na estradu. Izjavio je da se on, kao i svi muškarci iz porodice Tuđman, vuku po medijima i da je najbitnije od svega da su svi ‘nešto’.
- Ja sam Igor Tuđman, iz predsednikove loze, nova pevačka zvezda - rekao je o sebi Igor.
Seća se da mu je pokojni Franjo Tuđman savetovao da se ne drogira ‘i tak’. U Banske dvore Igor je, kaže, ‘doletao’ kad mu je bilo dosadno da vidi medije koji su tamo bili. S ostatkom porodice Tuđman Igor, kaže, od rata nema baš neke odnose. Svojevremeno je govorio i da s ocem, lekarom, ima ‘medicinske odnose’ što znači da ga može nazvati ako ga zanima nešto u vezi sa medicinom.

Snimao porniće i pevao narodnjake

Igor je inače sin zagrebačkog lekara Miroslava Tuđmana, kojem je Franjo Tuđman bio stric, ali kako je u jednoj od ranijih izjava istakao, nije baš u najsjajnijim odnosima sa ostatkom porodice Tuđman od rata naovamo. U Srbiji se prošle godine proslavio pornićem u kojem su glavni akteri on i supruga Nataša. Pre godinu dana izjavio je da namerava da snimi album prvenac sa narodnim pesmama, ali od njegove pevačke karijere nije bilo ništa.

Poslednji komentari
  • Mr.burns from simpson's Vreme: 14.07.2013 08:08h

    pitam se pitam da li che ga i dalje voleti ako nishta ne bude od navedenog nasledja? da pogadjamo :-)

  • aleksandar Vreme: 14.07.2013 10:43h

    Majko moja, kome je ova budaletina vredna čitanja .,. ccc

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP