Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

VUK BOJOVIĆ ZA ALO!

"Našli budalu da mi ubije sina!" (FOTO)

Autor: B.J. - J.P. | 31.08.2013 - 23:15:00h | Komentara: 8

„Policija je uspela da nađe čoveka koji je povukao oroz, tačno na dan kada se navršilo četiri meseca od smrti mog Nikole. Ne znam ko je čovek, ali koliko vidim, ovi su našli jednu budalu na rubu egzistencije, za kojim su raspisane poternice, da mi ubije sina i ponudili mu tu svotu koja se pominje. Pozdraljam hapšenje i drago mi je da je čestiti deo u srpskoj policiji ovog puta pobedio onaj deo iz čije kuhinje su i izlazile priče o mom starijem sinu Luki, a kojima su uspeli da ubede Slobodana Šaranovića da se odluči na krvnu osvetu i raspiše poternicu ko na Divljem zapadu za ubicom svog brata“, kaže za „Alo!“ Vuk Bojović povodom hapšenja Saše Cvetanovića (33) zvanog Pit Bul i Gladijator, osumnjičenog da je direktni izvršilac ubistva Nikole Bojovića (39).

Vuk Bojović

Policija je uspela da nađe čoveka koji je povukao oroz, tačno na dan kada se navršilo četiri meseca od smrti mog Nikole: Bojović | Foto: Mitar Mitrović

Cvetanoviću, koji je uhapšen prekjuče u naselju Tološi u Podgorici, istražni sudija crnogorskog višeg suda odredio je pritvor do 30 dana, nakon čega je prebačen u ekstradicioni pritvor u Spužu. Kako je uhapšen po Interpolovoj poternici koja je za njim raspisana zbog dve pravosnažne presude iz Srbije zbog teških krađa, on u Podgorici nije davao iskaz o samom ubistvu.

Nikola Bojović

Nikola Bojović

- On se nakon hapšenja raspitivao o svom statusu i da li bi mu bilo kakve koristi ako bi pričao, međutim, kasnije je angažovao advokata i saslušan je kod istražnog sudije, gde je rekao da je već četiri godine u Crnoj Gori, da su mu u međuvremenu ukradena dokumenta u jednoj diskoteci, da je nezaposlen i da je kuću u Tološima iznajmio tri dana pre hapšenja. Takođe je napomenuo da mu je nadimak Gladijator, a ne Pit Bul - kaže naš izvor u crnogorskoj policiji.

privođenje ubice bojovića

Privođenje Cvetanovića u Podgorici | Foto: Vedran Ilić

Cvetanović je kuću u Tološima platio unapred i stanodavcu je delovao kao potpuno običan i opušten momak. On je rođen u Beogradu, ali je ceo život živeo u Vranju, odakle je, po priči meštana, nestao pre četiri godine.

privođenje ubice bojovića

Uhvaćen nakon četiri meseca | Foto: Vedran Ilić

- Živeo je sa bakom i bratom u naselju Ledena stena. Može se reći da je iz prilično nesrećne porodice. Dovođen je u vezu sa lokalnom ekipicom poznatom kao „brazilci“, ali čak ni u njoj nije bio nešto rangiran. Hapšen je zbog krađa i tuča i postojala je priča da je pre pet godina pretukao nekog čoveka, zbog čega su ga navodno gepekovali i maltretirali danima, nakon čega je pobegao iz Vranja. Pričalo se da je otišao u Crnu Goru, e sad, da li ga je dole neko uzeo pod svoje, te je došao u ove ozbiljnije kriminalne krugove, to ovde ne znamo - kažu u Vranju.

Šetao se preko granice s poternicom
Cvetanović je u Vranju pravosnažno osuđen na godinu i šest meseci zbog dve teške krađe, dok je u još tri sudska postupka proglašen krivim, ali presude još nisu potvrđene i za njim su zbog upućivanja na izdržavanje zatvorske kazne raspisane poternice. Za sada nije poznato otkad datiraju poternice za njim i kako je uspeo da izađe iz Srbije u Crnu Goru nakon ubistva 29. aprila ove godine u centru Beograda. Prema medijskim spekulacijama, ubicu koji je pucao u Bojovića sklonio je iz Srbije Nikšićanin Ratko Koljenšić (36), koji je uhapšen zbog sumnje da je umešan u likvidaciju. Za naručivanje ubistva osumnjičen je Slobodan Šaranović (78), navodno zbog osvete Nikolinom bratu Luki (40), za koga se spekulisalo da je ubio njegovog brata Branislava. Za to je navodno platio 30.000 evra.

Poslednji komentari
  • Vasa Vreme: 01.09.2013 00:19h

    Vuce trebao si bolje vaspitavati svoje sinove.

  • Dex Vreme: 01.09.2013 01:51h

    Budala ili ne, al'... zahvaljujući njemu, jedan KRIMINALAC manje! Sram te bilo Vuče Bojoviću, više si brinuo o Samiju i ostalim životinjama, dok su ti decu vaspitavale ulice, pa su ti sad krivi drugi! Tvoja deca su jedni od najvećih KRIMINALACA u Srbiji i tvoja najveća BRUKA I SRAMOTA!

  • Nikola Vreme: 01.09.2013 06:37h

    I druga deca su ubijena pa niste o tome pisali!

  • anonymous Vreme: 01.09.2013 06:48h

    tesko je, pretesko izgubiti dete. saucesce ! ali gospodine vuce, koliko tudje dece je stradalo, zbog vasih sinova ?! sta ste ocekivali, kad ste znali cime se bave ? izgleda, da vise trebamo zaliti , vas. promasili ste kao roditelj.

  • Darko Vreme: 01.09.2013 08:46h

    Vuce Vuce gde si bio predhodnih godina da prokomentarises ubistva ostale dece koju je pobio ili im narucio ubistva tvoj sin Luka. A kako se pise I Nikola je tipovao Jorgu!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP