Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

U BOLJEVCU KOD ZAJEČARA UHAPŠENA A. M. (38)

Nastavnica držala drogu u školi!

Autor: Ivan Milićević | 17.01.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Zaječarska policija uhapsila je juče ujutru A. M. (39), nastavnicu razredne nastave u jednoj osnovnoj školi u Boljevcu, jer je u njenoj torbi pretresom pronađeno 10 paketića, sa ukupno 75 grama heroina! Kako “Alo!” nezvanično saznaje, nastavnica je uhapšena na putu iz Boljevaca prema Zaječaru, a policija ju je već duže vreme pratila zbog sumnje da je član organizovane kriminalne dilerske grupe koja drogom snabdeva čitav zaječarski okrug!

Osim nje,  uhapšen i  mladić za koga se sumnja da je bio glavni diler

Osim nje, uhapšen i mladić za koga se sumnja da je bio glavni diler

Samo nekoliko sati kasnije, policija je uhapsila i mladića M. LJ. (26) zbog sumnje da je on zapravo glavni diler za kojeg je radila nastavnica. On ima poduži kriminalni dosije zbog istog krivičnog dela, a sumnja se da je droga pronađena kod nastavnice bila kod nje na čuvanju.

Protiv oboje uhapšenih podnete su krivične prijave i oni će nakon policijskog zadržavanja biti saslušani u Višem tužilaštvu u Zaječaru. Nastavnica i njen poslovni partner osumnjičeni su za krivično delo neovlašćenog držanja i stavljanja u promet opojnih droga. Policija takođe proverava da li je uhapšena nastavnica i sama bila heroinski zavisnik i da li je pod njegovim dejstvom držala nastavu deci!

Građani  Boljevca  u šoku

Građani Boljevca u šoku


Policija u Srbiji već je nekoliko puta za poslednjih 10 godina hapsila profesore u školama koji su se bavili prodajom droge. Poslednji slučaj zabeležen je u Prnjavoru prošle godine, kada je nastavnica razredne nastave iz Osnovne škole u Potočanima, uhapšena u grupi dilera. Godinu dana ranije, uhapšen je profesor fizičkog iz Devete beogradske gimnazije kod kog su pronađeni paketi heroina. Njegov kolega iz Padinske Skele, za koga se godinama pričalo da diluje marihuanu, na posletku je pronađen mrtav u blizini svoje porodične kuće.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP