Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

MANIJACI NAPADALI PO ŠKOLAMA, DOMOVIMA I KAFIĆIMA PO SRBIJI

Nastavnik terao učenicu na seks!

Autor: E. Sadiku - M. Dudvarski | 12.12.2014 - 09:12:00h | Komentara: 2

Pančevačka policija uhapsila je prekjuče Slavka J. (61), profesora fizičkog vaspitanja u Osnovnoj školi „Žarko Zrenjanin“ u Beloj Crkvi, zbog sumnje da je primoravao učenicu (13), ometenu u razvoju, da sa njim ima seksualne odnose.

Osnovna škola „Žarko Zrenjanin“ u Beloj Crkvi

Osnovna škola „Žarko Zrenjanin“ u Beloj Crkvi

- Profesor je pozvao devojčicu, koja pohađa specijalni razred za decu ometenu u razvoju, u praznu salu za fizičko kako bi mu ona pomogla da napumpa lopte. Iznenada ju je napao i sabio je u jedan ćošak. Stavio joj je ruku na usta i počeo da je dodiruje svuda po telu. Srećom, u salu je ušao domar i zatekao profesora kako napastvuje devojčicu - kaže izvor „Alo!“ blizak istrazi.


Supruga: To ništa nije dokazano


Supruga Slavka J. je juče za „Alo!“ rekla da nije tačno da je njen muž priveden, ali da ne možemo da pričamo sa njim jer trenutno nije kod kuće.
- Kakve optužbe za obljubu? O čemu vi pričate, pa to ništa nije dokazano - zbunjeno je rekla ona.

Prema rečima našeg sagovornika, domar je odmah otišao kod školskog psihologa koji je bio dežuran i prijavio šta je video.

- Školski psiholog je odmah pozvao policiju, koja je došla veoma brzo i uhapsila profesora. Policija je u prisustvu roditelja uzela izjavu od devojčice, koja je potvrdila da ju je profesor nepristojno dodirivao i navela je da je to često radio. Takođe je uzeta i izjava domara, koji je bio u šoku - navodi on.

manijaci napadali po školama, domovima i kafićima po srbiji

Manijaci napadali po školama, domovima i kafićima po srbiji


Nakon Slavkovog privođenja istragu je preuzelo vršačko tužilaštvo. Protiv njega je podneta krivična prijavu za nedozvoljene polne radnje. Po nalogu tužilaštva, lisice na ruke su stavljene profesoru, koji je stalno ponavljao da se radi o grešci. Njemu je određeno policijsko zadržavanje, a nakon saslušanja o njegovoj daljoj sudbini odlučiće sudija za predhodni postupak. O svemu je obavešten i centar za socijalni rad, koji će pružiti stručnu pomoć napadnutoj devojčici.

Tokom jučerašnjeg dana devojčica i njena majka bile su u bolnici u Beogradu, gde su joj urađeni lekarski pregledi koji su urađeni kako bi pokazali da li je ona bila seksualno zlostavljana. U školi nisu želeli da komentarišu ovaj slučaj, samo su rekli da su preduzete radnje u skladu sa zakonom i da čekaju izveštaje policije i tužilaštva.

Drogirali drugaricu, pa je silovali!

Zrenjaninska policija po nalogu tužilaštva privela je dva mladića, od kojih je jedan maloletan, zbog sumnje da su pre tri nedelje silovali 15-godišnju devojčicu.
Policija je reagovala na osnovu prijave te devojke, koja je ispričala da je zlostavljana u Domu učenika srednjih škola „Angelina Kojić Gina“ u Zrenjaninu, u kojem svi stanuju. Ona je navela da se sve dogodilo u sobi tih momaka, gde su se okupili i konzumirali alkohol. U prijavi je navela da su je drugovi drogirali, a potom silovali. Kako je objasnila, nije mogla da se brani, ni da doziva upomoć, jer ju je jedan držao za ruke, a drugi, koji ju je silovao, rukom zapušio usta. Ceo slučaj je otkriven u utorak, kada se ta učenica požalila vaspitaču da joj nije dobro, a potom se za pomoć obratila i psihologu.
Prema rečima našeg sagovornika bliskog istrazi, nakon prikupljenih operativnih podataka ti mladići su po nalogu tužilaštva privedeni, a juče su saslušani.
- Otežavajuća okolnost oko ove istrage je činjenica da je ceo slučaj prijavljen nakon tri nedelje, što uzimanje materijalnih dokaza čini teškim - rekao je naš sagovornik.

Priznao napad na konobaricu


Meštanin Žablja S. G. (37) uhapšen je zbog sumnje da je 7. decembra seksualno napastvovao 20-godišnju V. J. Kako „Alo!“ saznaje, napasnik je uhapšen po prijavi žrtve, koja radi kao konobarica u jednom novosadskom ugostiteljskom objektu. U policiji je ispričala da ju je u ranim jutarnjim, satima posle zatvaranja lokala, sačekao nepoznati muškarac, koji ju je napao. Prvo ju je izdarao pesnicom po glavi i naneo joj lake povrede, a potom i silovao. Operativnim radom, novosadska policija je ubrzo identifikovala osumnjičenog, koji je preksinoć uhapšen. Prema nezvaničnim saznanjima, on je i ranije odgovarao za isti zločin, i to dva puta!
S. G. je inspektorima sve priznao, a po odobrenju javnog tužioca, policija mu je odredila zadržavanje do 48 sati.N. N. T.

Poslednji komentari
  • Kosta Vreme: 12.12.2014 09:45h

    Nije mu prvi put ali sad je dolijao!!!!

  • citaoc Vreme: 12.12.2014 13:22h

    A kome i kada je to vec uradio Kosta?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP