Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ŠOK U NOVOM PAZARU

Naterao maloletnu ćerku da se uda na silu!

Autor: A. Bajrović | 08.02.2015 - 08:20:00h | Komentara: 1

Novopazarac H. T. (58) uhapšen je juče zbog sumnje da je svoju maloletnu ćerku od 13 godina, devojčicu sa posebnim potrebama, naterao da se uda za A. B. (22), čime je osumnjičen za krivično delo pomaganje u obljubi deteta.

Devojčica je  prespavala jednu  noć kod A. B.,  imala odnos sa  njim, a sutra je u školi ispričala  šta se desilo  izvor iz poli

Devojčica je prespavala jednu noć kod A. B., imala odnos sa njim, a sutra je u školi ispričala šta se desilo izvor iz poli | Foto: Shutterstock

Novopazarska policija je uhapsila i A. B., kome je takođe određen pritvor pod optužbom da je obljubio dete. U policiji za „Alo!“ kažu da rade na rasvetljavanju slučaja, pre svega na utvrđivanju da li je otac prodao ćerku A. B. i od njega uzeo novac. Policija je devojčicu oduzela i predala na starateljstvo Centru za socijalni rad u Novom Pazaru.
Zbog istrage koja je u toku, u policiji nisu mogli da otkriju više detalja o celom slučaju, koji je prijavilo rukovodstvo Osnovne škole „Desanka Maksimović“, čije odeljenje za decu sa posebnim potrebama devojčica pohađa.
Nikakve informacije, kao ni identitet uhapšenih, novinarima nisu mogli da otkriju ni u tužilaštvu i Centru za socijalni rad, kojima je juče bio neradni dan.
Prema nezvaničnim izvorima, otac je devojčicu 5. februara naterao protiv njene volje da se uda za A. B. hvaleći joj ga da ne pije, ne puši, da je vernik i da će joj biti dobar suprug.

- Devojčica je prespavala jednu noć kod A. B., imala odnos sa njim, a sutra je u školi ispričala šta se desilo - kaže naš izvor.
Otac devojčice je prilikom ispitivanja u policiji rekao da je želeo sve najbolje svojoj ćerki, smatrajući da je A. B. dobra prilika za nju.
Nesrećna devojčica je učenica sedmog razreda, a za dva meseca treba da napuni 14 godina.
- Roditelji su joj razvedeni, majka joj je Bugarka, koja trenutno i živi u Bugarskoj. Devojčica je visoka i izgleda prilično starije od svojih vršnjaka, a do sada je nekoliko puta odlazila od kuće, nakratko, ali se brzo vraćala, što se pripisivalo njenim problemima u razvoju - dodaje naš izvor.
 
Poslednji komentari
  • Ivana Vreme: 08.02.2015 09:56h

    Strasno,Boze sacuvaj!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP