Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UŽAS!

Navijači Partizana pretukli policajca i njegovu sestru!

Autor: Blic | 26.04.2014 - 12:27:00h | Komentara: 3

Nezavisni sindikat policije saopštio je da su noćas u Beogradu navijači Partizana brutalno pretukli policajca i njegovu sestru.

Grobari

Foto: A. Dimitrijević

- Noćas oko 3 sata ujutru policijski službenik policijske brigade N.P. (27) u pratnji sestre vraćao se iz grada ka kući. U Železniku su, kao i većina mladih posle izlaska, otišli do kioska sa brzom hranom. Dok su stajali u redu naišla je grupa Partizanovih navijača koje N.P. poznaje i privatno (jer žive u istom delu grada)a i zbog njihovih navijačkih dejstava, saopštio je Sindikat.
U saopštenju se navodi da su navijači bili u vidnom i teškom alkoholisanom stanju.
- Primetili su policajca koji je u civilu stajao sa sestrom i počeli sa teškim uvredama ’’Šta je p..ko žandarska sad ćemo da ti j...mo majku’’. Njih šestorica su skočili i počeli da besomučno udaraju N.P. Jedan od navijača je nekoliko puta udario i njegovu sestru. Kada su završili N.P. i sestra su otišli su da potraže lekarsku pomoć - navodi Sindikat.
Nezavisni policijski sindikat Srbije najoštrije reaguje i podseća na to koliko puta do sada je zahtevao od sudstva dopunu, aktivno korišćenje i pooštravanje zakona o krivičnom delu napada na ovlašćeno službeno lice.
- Nezavisni policijski sindikat Srbije najoštrije osuđuje ovaj napad i poziva nadležne institucije da obrate pažnju na sve dopise i ukaze koje smo im poslali. Kazne u okviru zakona o krivičnom delu napada na ovlašćeno službeno lice moraju bidi drastično pooštrene, navodi Momčilo Vidojević, predsednik Nezavisnog policijskog sindikata Srbije.
Vidojević navodi i da sudije i dolazeći ministar i cela Vlada moraju da shvate da policajci nisu "glineni golubovi".
- Tek kada se preduzmu neophodni koraci, reguliše zakon i kada svi shvate da ne mogu da napadnu policajca doći će do stabilnosti u našoj zemlj i- navodi Vidojević i dodaje da je očigledno da se situacija otela kontroli do te mere da su se pojedini drznuli da dignu ruku i na sestre policijskih službenika.
Poslednji komentari
  • Žiko Valj.Kamenice Vreme: 26.04.2014 15:06h

    Navijači Partizana pretukli policijaca i njegovu sestru i današnja vlast nista nepreduzima i koliko košta teror huligana u Srbiji. Nisu bre huligani niči navijači nego su organizovane terorističke grupe i većim su delom nezadovoljna udbaška deca ili bivše bezbednosti. I jedino rešenje da promenemo ime sportskom klubu Partizanu i Crvenoj zvezdi i izmenemo sve adrese iz komunističke prolosti u Srbiji.

  • kekec Vreme: 27.04.2014 00:19h

    Šta tek da očekujemo mi "obični" građani?

  • zrak Vreme: 27.04.2014 07:40h

    bravi za sindikat,opet osudue napad.Sad kad je otisao dacic iz policije,a nadam se i vecni neradnik Veljovic [vise su stitili ove huligane],nadam se da novi minister i direktor MUPa da ce biti pravi policajci a ne rodzaci i prijatelja kriminalcima,NADAM SE,jer krajno vreme je.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP