Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PRIVEDEN

Navijači uhapšen zbog nasilničkog ponašanja

Autor: Tanjug | 13.11.2012 - 17:41:00h | Komentara: 0

Policija u Petrovaradinu odredila je meru zadržavanja meštaninu G. D. zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi, saopšteno je danas iz Policijske uprave Novi Sad. Zbog istog zločina policija je odredila meru zadržavanja M. M. (22) iz Sremskih Karlovaca.

pokrivalice

Ilustracija | Foto: Shutterstock

Kako se navodi u saopštenju, G. D. se tereti da je u nedelju, za vreme fudbalske utakmice, pokušao da uđe na teren, a da je, zatim, udario pesnicom u glavu jednog funkcionera kluba i lakše ga povredio.


G. D je, uz krivičnu prijavu, odveden na saslušanje istražnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu, a utvrdjeno je da je imao 3,09 promila alkohola u krvi.
Incident se dogodio na utakmici 13. kola Prve fudbalske lige Novi Sad u kojoj su se u Petrovaradinu sastale ekipe Petrovaradina i Vojvodine iz Bačkog Gradišta.

Policija je takođe odredila meru zadržavanja M. M. (22) iz Sremskih Karlovaca, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi, saopštila je danas Policijska uprava Novi Sad.


Kako se navodi u saopštenju, M.M. se tereti da je, 4. novembra, dok je išao na utakmicu, bacio pivsku flašu i razbio staklo službenog vozila na parkingu Policijske uprave Novi Sad.


Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu za navedeno delo, doveden na saslusasanje sudiji Višeg suda u Novom Sadu, koji mu je odredio pritvor.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP