Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

MILAN DRAGOVIĆ PRIZNAO DA JE ON „REKETIRANI“ BIZNISMEN

Ne dugujem nikome ni centa, ne znam zašto mi ovo rade

Autor: B. Jelovac - I. Kljajić | 07.08.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Crnogorsko tužilaštvo najverovatnije neće voditi postupak protiv Marka Vučkovića (37) i Ivana Bogdanova (34), vođa navijačke grupe „ultra bojs“, i trojice njihovih prijatelja po prijavi beogradskog biznismena Milana Dragovića da su u Kotoru pokušali da mu iznude 250.000 evra.

Proterani iz Crne Gore: Vučković i Bogdanov

Proterani iz Crne Gore: Vučković i Bogdanov

Kako kaže naš izvor, sam Dragović, koji je pod istragom za malverzacije sa funkcionerom DS-a Goranom Ješićem, u svojoj prijavi je tvrdio da su navijači pokušali da naplate reket od njega, ne spominjući svoje ranije poznanstvo i poslove sa privedenim Miodragom Paljićem (36).


- Petorka iz Srbije je uhapšena po prijavi da je preteći mu smrću pokušala da naplati reket od njega, a onda se ispostavilo da tu postoje neka međusobna potraživanja, kojima se mi nećemo baviti, već obojica imaju sud da to reše.
Nema dovoljno dokaza s obzirom na to da je njihov jedini sastanak bio u krcatom restoranu u Prčnju, gde niko od svedoka nije video ništa neuobičajeno, nije bilo ugovorene primopredaje, tako da je Paljiću naloženo da za dve nedelje dostavi ugovore o tim dugovanjima - kaže naš izvor u kotorskom sudu, koji napominje da su zato i nakon privođenja pušteni i proterani iz Crne Gore.

- Niko mu pod milim bogom nije pretio! Žao mi je što sam prijatelje upetljao u to, iako nemaju nikakve veze sa pričom. Bili smo u Herceg Novom na moru i, kako ja ne vozim, zamolio sam ih da krenu sa mnom u Prčanj, gde sam pričao u kafiću sa Dragovićem, a oni pili piće za stolom pored. Nismo mi klinci da izigravamo siledžije, ima sud za takve stvari. Imam ugovore koji pokazuju da je mog oca prevario, uzeo nam plac na Senjaku za izgradnju, završio svoj deo zgrade, a nama ostavio stanove u grubim radovima, i nestao.
Morali smo sami na kraju da plaćamo iznajmljeni stan i skupljamo pare da završimo te stanove. Imam sve papire za to što smo platili. Na moru sam čuo da u Prčnju prodaje neke palate i ima čak i brod. Meni je otac umro, majka dobila šećer i namučili smo se zbog njega i te kako. Zato sam otišao da pričam sa njim i rekao sam mu da ću ga tužiti ako nam sve ne nadoknadi. On je rekao: „Ok, daću ti pare da to regulišemo“, a onda mi poslao policiju na vrata i još mi uvukao i prijatelje u sve - kaže za „Alo!“ Paljić, koga smo juče zajedno sa ostalim zvezdašima zatekli u automobilu dok su se vraćali iz Crne Gore ka Beogradu.

Milan Dragović, koji je nakon hapšenja negirao da je on reketirani beogradski biznismen, juče je ipak za „Alo!“ potvrdio da je, kako kaže, „imao neprijatnosti sa Paljićem u Kotoru“. On je imao drugu priču, i kaže da se Paljić poziva na „apsolutno nepostojeći dug“.

- Ne dugujem mu ništa. Svi u tom poslu su ispoštovani do poslednjeg centa. Samo on zna koje su mu pobude da mi ovo radi. Imam priznanice sa potpisom njegovog oca kojom se potvrđuje da sam ga ispoštovao za sve iz ugovora. Nisam neozbiljan čovek. Zašto mi se sve do sad niko nije obratio ako misli da postoji neki problem - ispričao nam je Dragović.

Ješić

Ješić | Foto: Nenad Mihajlović

Dragović s Ješićem „na dopuni“


Dragović je upravo zbog kuća u Prčnju pod istragom tužilaštva u Sremskoj Mitrovici zajedno sa bivšim gradonačelnikom Inđije Goranom Ješićem, koji je ugovorio trampu dečjeg odmarališta od 458 kvadrata u Prčnju, u vlasništvu Inđije, za privatni objekat u izgradnji od 100 kvadrata u sremskom selu Jarkovac. Tužilaštvo je nedavno policiji vratilo predmet na dopunu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP