Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

EKSLUZIVNA ISPOVEST ĆERKI MASOVNOG UBICE ZA ALO.RS

"Ne možemo ni da
naslutimo šta ga je
navelo da ovo učini"!

Autor: E.S. | 09.04.2013 - 12:52:00h | Komentara: 3

Bliznakinje Slavica i Zorica (39), ćerke Ljubiše Bogdanovića (60), u stravičnom su šoku i neverici zbog masakra koji je u Velikoj Ivanči počinio njihov otac. Potresene i u suzama prisećaju se u razgovoru za “alo.rs” poslednjih kontakata sa najbližima.

Ubica Ljubiša Bogdanović

Ubica Ljubiša Bogdanović

- Zvale smo juče kuću i čule smo se sa majkom. Sve je bilo normalno. Tata se bavio oko prasice koja je trebalo da se oprasi i sve je zvučalo u najboljem redu. U nedelju smo se videli u njihovoj kući na porodičnom ručku i tada je sve bilo uobičajeno. Nikakvih problema otac nije imao, kao ni majka. Ne znamo šta se to dogodilo... - pričaju unesrećene sestre. One ipak napominju da je otac Ljubiša nedavno ostao bez posla.

- To ga jeste malo potreslo, kao što bi i svakog drugog čoveka. Međutim, roditelji su bili dobro situirani i para im nije manjkalo. Takođe, otac je 1991. godine bio na ratištu u Slavoniji, gde je proveo više meseci i ostao čak i posle pada Vukovara. Ali od kako se vratio, nije pokazivao simptome uznemirenosti niti ikada odavao utisak da ima bilo kakve probleme. Verujte, ne možemo ni da naslutimo šta ga je navelo da ovo učini. Samo znamo da će sada celo selo u nas da upire prstom zbog ovoga što se dogodilo - navode blizankinje.

Masakr u Velikoj Ivanči  / Foto: Andrej Isaković

Masakr u Velikoj Ivanči / Foto: Andrej Isaković

Obe su udate pri čemu jedna sa mužem živi u selu Jagnjilo, dok je druga sa porodicom na drugom kraju Velike Ivanče. Zorica ima dvoje dece koja su, kako saznajemo, bila jako vezana za ujaka Branka i uvek nastajola da sa njim provedu svaki slobodan trenutak.

Poslednji komentari
  • dejan Vreme: 09.04.2013 13:29h

    tragedija teska...zamislite u svakom mozgu kolko ima ti celija i vijuga kojekakvih,prsne osigurac i zapali mu celu instalaciju i eto nesrece,cisto sumljam da je on bio bas ok kako tvrde...

  • Teki Vreme: 09.04.2013 15:45h

    Zašto nigde ne piše koga je ubio?????????????

  • igor Vreme: 14.04.2013 01:39h

    njegove cerke nisu krive ttreba im dati podrsku utesiti i njih veliko je zlo napravio njihov otac ali ponavljam one nisu krive nemojte ih osudjivati njihovoj majci zelim da se brzo oporavi

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP