Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NE RAZUMEŠ TI TO, DRUŽE SUDIJA

Ne robija mu se više: Kristijan se ne vraća iz Nemačke!

Autor: D. Ćuruvija | 22.11.2014 - 09:00:00h | Komentara: 7

Aleksandar Kristijan Golubović (45), koji je pravosnažno osuđen na osam godina zatvora zbog prodaje 100 grama heroina, još neće da se vrati iz Nemačke, u kojoj ga je i zatekla vest da mora da robija još četiri godine. Golubović je ostavio na svom Fejsbuk profilu poruku da neće doći na svoju krsnu slavu Aranđelovdan „zbog okolnosti i štete koje je nanela nepravda“.

Šalje selfije iz Nemačke: Golubovića kod kuće čeka robija

Šalje selfije iz Nemačke: Golubovića kod kuće čeka robija | Foto: facebook

- Nažalost, neću biti u svom domu i sa svojom porodicom i prijateljima, već negde sam i daleko, razmišljajući o svemu što me je snašlo. Izvinjavam se svima zbog izostanka, nadajući se da će me razumeti u kakvom sam stanju trenutno! Kod mene nikada u životu policija nije našla ništa kompromitujuće. Toga dana ispred crkve nisu kod mene našli ništa! - poručio je preko Fejsbuka Golubović, koji je osuđen zbog trgovine narkoticima.


Njegova prijateljica i poslovna partnerka Biljana Lukan kaže da će se Golubović možda vratiti do 26. novembra, za kada su njegovi prijatelji zakazali miting podrške na Trgu Nikole Pašića, ali da sigurno stiže do svog rođendana 30. novembra.

- Kristijan je otišao u Nemačku po krštenicu u Minhen, gde je rođen, kao i da sredi još neka dokumenta da bi mogao da se venča. Morao je tamo da ode jer su mu u Beogradu dali krštenicu, na kojoj mu nije pisalo puno ime, već samo Kristijan, pošto je tako majka morala da ga zavede sedamdesetih godina. Tada njegovoj majci nisu dali da mu upiše dva imena, pa je ona morala da odabere jedno - rekla nam je Kristijanova prijateljica, i dodala da sa njim drži firmu za otkup sekundarnih sirovina na Smederevskom putu.

Organizovala miting za Kristijana: Ivana

Organizovala miting za Kristijana: Ivana | Foto: facebook


Biljana Lukan, koja je policiji prijavila miting podrške Goluboviću, kaže i da on hoće da se u crkvi venča sa svojom verenicom Ivanom Veljović (27), koja je u sedmom mesecu trudnoće, te da mora da 27. novembra dođe zbog toga na zakazani razgovor sa sveštenikom. Kako „Alo!“ saznaje, Golubović sa novom verenicom očekuje ćerkicu.
Poslednji komentari
  • milos Vreme: 22.11.2014 09:19h

    Opet vi o lopovu. Lopov i kriminalac treba da ide u zatvor.

  • dragan Vreme: 22.11.2014 12:20h

    Treba objaviti imena sudija koji su ga pustili na slobodu,I KOLIKO PARA IM JE DAO DA GA PUSTE!Kada ce ova drzava da pocne sa zatvaranjem sudija I tuzilaca,koji su posle policije,NAJ KORUMPIRANIJI!Jer si unistavao tudje zivote,jesi-ZATO I TREBAS DA ROBIJAS,JA NE VIDIM STA JE TU SPORNO-,A TO STO ON NECE DA DODJE,IMATE SARADNJU SA INTERPOLOM,PA NEKA GA ONI ISPORUCE!

  • Anonimus Vreme: 22.11.2014 13:42h

    on je drzak i bezobrazan, pre par dana mi je nesto pretio i vredjao na mom fb profilu, samo zato sto sam komentarisao jednu vezu na fb-u, a njemu se komentar nije svideo... to treba zatvoriti dozivotno

  • aleks Vreme: 22.11.2014 16:38h

    Ma treba sa narko dilerima kao u Kini.

  • milos Vreme: 23.11.2014 10:28h

    Jel novinarka u vezi sa Golubovicem?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP