Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PORODICA STRADALOG POTPORUČNIKA

Ne znamo kako je Veljko stradao

Autor: J. Jokanović | 03.06.2014 - 07:02:00h | Komentara: 2

Potporučnik Veljko P.(26), koji je u subotu uveče pronađen mrtav u internatu Vojne gimnazije u Beogradu, preminuo je od posledica ranjavanja pištoljem, saznaje „Alo!“.

Ništa nije ukazivalo na tragediju, kaže porodica Veljka P. (26), koji je nađen mrtav u svojoj sobi u internatu Vojne gimnazije

Ništa nije ukazivalo na tragediju, kaže porodica Veljka P. (26), koji je nađen mrtav u svojoj sobi u internatu Vojne gimnazije | Foto: Jelena Jokanović

Potporučnika Veljka P. je u njegovom krevetu pronašao dežurni redar, a uviđaj su izvršili predstavnici Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu i nadležni organi vojne policije. Pretpostavlja se da je reč o samoubistvu, ali tačne okolnosti i uzrok tog tragičnog događaja biće poznati nakon istrage, saopštila je Uprava za odnose sa javnošću Ministarstva odbrane.


Kako „Alo!“ saznaje, Veljka P. su u krevetu njegove sobe našle kolege.
-Ne znam šta da vam kažemo. Ne znamo još kako je Veljko stradao. Ništa nije ukazivalo na tragediju. Naš Veljko je bio dobar dečko - kratko su juče za „Alo!“ rekli članovi njegove porodice iz Nove Varoši.

Iako juče u internatu Vojne gimnazije nismo uspeli da saznamo ništa o mogućim razlozima za ovakav čin, iz komentara koje su njegovi prijatelji i poznanici juče ostavljali na društvenim mrežama, može se zaključiti da ništa nije nagoveštavalo da će se tako nešto desiti i da je reč o divnom momku.
-Pozitivan dečko, momak za primer, ne znam šta ga je na ovo navelo, tuga. Jako dobar momak, miran, povučen, divno dete, od jako dobrih i finih roditelja... Ne mogu da poverujem. Teško da bilo ko može, ko ga je poznavao - napisala je poznanica Veljka P.

-Sa Veljkom sam zajedno odrastao po sportskim terenima. Bio je divan dečko, iz divne porodice- napisao je jedan njegov prijatelj, dok je drugi dodao: „Bog da ti dušu prosti. Bio je emotivan i dobar momak. Ne znam kakva ga je muka naterala na to“, samo su neki od komentara na vest o smrti potporučnika Veljka P. Potporučnik Veljko P. rođen je 19. marta 1988. u Prijepolju. U Vojsci Srbije je od 10. septembra 2011. godine. Na dužnosti je bio u Vojnoj gimnaziji.
Poslednji komentari
  • :-( Vreme: 03.06.2014 08:22h

    Znala sam Veljka odlicno, druzili smo se privatno... sve sto je napisano o njemu je istina... bio je divan momak, Oficir za primer... sta se desilo te noci, Zasto? Samo Bog zna... Nek mu je laka zemlja.

  • gordana Vreme: 03.06.2014 10:43h

    Velika tuga, završio vojnu akademiju, dobio lepo radno mesto i na kraju da se reši na ovakav korak je žalosno

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP