Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

USKORO KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV SUPRUGE BIVŠEG FUDBALERA NIKOLE JOLOVIĆA

Neće se porađati u zatvoru!

Autor: B. Jelovac | 05.11.2013 - 07:02:00h | Komentara: 9

Novosađanka Jovana Jolović (31), supruga bivšeg fudbalera Nikole Jolovića (34), imala je dovoljno vremena da uoči na pešačkom prelazu Beograđanku Sanju Todorović (22), koju je preksinoć usmrtila svojim “mercedesom” u beogradskom naselju Borča, pokazali su prvi rezultati istrage.

Brani se  sa slobode:  Jovana Jolović  (31)

Brani se sa slobode: Jovana Jolović (31)

Todorovićeva je najpre prešla na pešačkom tri trake i Jolovićeva, kojoj je došla sa leve strane, udarila je tek u četvrtoj traci puta, što pokazuje da je imala vremena da je uoči i pokuša da izbegne da je udari.


Odletela 50 metara!


Nesrećna Sanja Todorović, meštanka Krnjače, koja je od siline udarca odletela 50 metara i poginula odmah na mestu nesreće, bila je jedinica. Prema rečima njenog oca Živka kobne noći vraćala se iz grada i na obližnjoj autobuskoj stanici čekala je rođaka da se zajedno vrate kući.
- Na mestu tragedije su mi ispričali da je Sanja htela da pređe na suprotnu stranu i da ju je vozač iz prve trake propustio, ali da ju je u nekoj od sledećih udario automobil. Čuo sam da je udarac bio veoma jak, a koliko sam sam uspeo da vidim, na mestu nesreće nije bilo tragova kočenja - uplakano je ispričao otac.

Otuda će protiv Jolovićeve žene, koja je inače u osmom mesecu trudnoće, biti podneta krivična prijava za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja. S obzirom na to da je u pitanju trudnica, pošto se po zakonu ne mogu zadržavati u pritvoru, prijava će ići redovnim putem.

Jolovićeva se nakon sudara u subotu veče, kako je izjavila, uplašila, zbog čega je napustila mesto nesreće, otišla do svoje kuće, koja je u blizini i potom se ubrzo vratila. Alkotest je pokazao da nije imala kap alkohola u krvi, jer je naduvala 00 promila. „Mercedes CL A180“, koji je u vlasništvu njenog supruga Nikole, poslat je na vanredni tehnički pregled, a kako saznajemo na njemu je pričinjena šteta od oko 70.000 dinara. Tek nakon veštačenja znaće se i da li je Jolovićeva vozila brzinom većom od dozvoljene na ovom delu puta. Sam pešački prelaz na kojem se tragedija dogodila nije obezbeđen semaforom i slabo je osvetljen.

Nastradala: Sanja Todorović (22)

Nastradala: Sanja Todorović (22)


- “Mercedes” se kretao desnom stranom u pravcu od Zrenjanina ka Beogradu. Pešak mu je došao sa leve strane i automobil ga je udario čeonom stranom na pešačkom prelazu. Čekaju se veštačenja koja će pokazati kojom brzinom se vozilo kretalo, ali sama činjenica da je pešak dolazio sa leve strane i da je prethodno prešao tri trake, kao i je udaren tek u četvrtoj, govori da je vozač mogao da ga uoči.

Otac Živko Todorović sa slikom ćerke

Otac Živko Todorović sa slikom ćerke

Na osnovu toga, policija će protiv Jolovićeve podneti krivičnu prijavu Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja. S obzirom na to da je reč o trudnici i da se one po zakonu ne mogu zadržavati u pritvoru, prijava ići redovnim putem - kaže naš izvor blizak istrazi, navodeći da će se postupak protiv nje voditi kao i protiv svakog drugog osumnjičenog. Zaprećena kazna za ovo krivično delo je od jedne do osam godina zatvora.

„Danas joj je bolje“
 

Jolovićevoj, koja je u osmom mesecu trudnoće, u subotu veče je i tokom policijskog uviđaja ukazana lekarska pomoć. Njena porodica juče je rekla da se “ona danas oseća bolje i da nemaju šta da komentarišu nesreći jer se sve već zna”. Jovana je inače udata za bivšeg reprezentativca Nikolu Jolovića, koji je igrao za Zemun, ruski Torpedo, Inter Baku, Čukarički i OFK Beograd.

Poslednji komentari
  • predrag Vreme: 05.11.2013 09:03h

    A sada ponovo angazujte one vestake sto su vestacili Petri Cvijic.

  • olja Vreme: 05.11.2013 12:50h

    Njon nije ni bilo mesto za volanom .Jadni roditelji..sta reci.Ja znam kako im je..moje saucesce

  • bogdan Vreme: 05.11.2013 14:39h

    ne postoji zakon po kome trudnica ne može biti pritvorena, u ovom slučaju nema nikakvog osnova za pritvor bez obzira na trudnoću

  • saška Vreme: 05.11.2013 16:04h

    neće ona ni prenoćiti u zatvoru..... sve će to biti plaćeno...

  • gago Vreme: 05.11.2013 16:32h

    Ipak mislim da pesaci treba mnogo vise da paze prilikom prelaska ulice cak i na pesackom prelazu.Danas za volanom sede svi i svako,pijani,naduvani,telefoniraju,pisu poruke, bez vozackog znanja i kulture,bez postovanja ogranicenja brzine,crvenog,zutog itd.Zato dragi pesaci pazite iako vam zakon daje za pravo od tog prava nemate nista posle ovakvih tragedija.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP