Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

STANKA MARIĆ

„Neću da tužim vaterpolistu što me je udario!“

Autor: B. Nenković | 21.11.2012 - 07:02:00h | Komentara: 5

„Neću da ga tužim, svakom je to moglo da se desi... Vaš sin je dobar momak, odmah je izašao da nam pomogne”, rekla je juče Stanka Marić, jedna od sedmoro povređenih koje je BMW-om udario vaterpolista Boris Popović na autobuskoj stanici, kada joj je u posetu došao njegov otac Dragan.

Povređena Stanka Marić

Povređena Stanka Marić

Borisov otac je zajedno sa trenerom Dejanom Udovićićem i još dvojicom vaterpolista posetio povređene u Kliničkom centru u Kragujevcu. Stanka ima povrede karlice.


“Hvala što ste došli da nas obiđete. To je dokaz da ste čovek, retko je to danas. Šta je bilo, bilo je, sad idemo dalje. I pre nesreće sam imala problem sa kukom”, rekla je Stanka Draganu Popoviću, koji joj je došao u posetu.

Najmlađeg povređenog juče su obišli vaterpolisti Radničkog Vanja Udovičić i Filip Filipović. Dobio je od vaterpolista loptu sa potpisima svih igrača i kapicu. Nije baš lep povod za upoznavanje, ali dečak se nasmejao kada ih je video i obradovao se poklonu. Obećao je da će, čim se potpuno oporavi, otići na bazene da gleda utakmicu, kaže naš izvor iz bolnice.
 
Poslednji komentari
  • Neda Vreme: 21.11.2012 08:59h

    Tamo gde je Dejan Udovicic i ne moze da bude drugacije nego posteno i fer,svaka cast na gestu povredjene i vaterpolista,zelim svima da se lepo oporave...

  • ciceron42 Vreme: 21.11.2012 17:10h

    Sve se može prevazići samo ako smo LJUDI !Brz oporavak svima i sve najbolje!

  • iva Vreme: 22.11.2012 09:11h

    ovi mora da su u svojstvu burzuja kada podrzavaju reci ove postene zene..i tek ce je boleti kukovi!!a ona neka nastavi da cuci na autobuskim stanicama,dok neodgovorni burzuji spavaju u jakim makinama.Bilo bi mnogo postenije za sve da se momak od 22 godine koji spava u bmw-u nabio u neku zgradu nego pokosio posten narod.Nikada vecu glupost nisam cula nego za ovaj slucaj ,,vaterpoliste''..,,jaka neka licnost'' cim se i trener oseca pozvanim da ga vadi iz g...NIJE KRIV??? Svakom se moze desiti ???? STAAA??? neodgovornost i nedisciplina su sportske karakteristike!!!??? Ja bih ga najurila iz kluba!! I svi 8 ga treba tuziti, - da dobiju neki autic za pretrpljen strah i povrede,kada su bili tako ,,lacky"" da ih udari tako ,,Jaka licnost! '' Da je pevac, mozda bi i Sasa Popovic dosao u obilazak :) Zalosno da ..alo'' nije stavio na naslovnu stranu svih 8 srecnika, sa Kapicama naravno i loptom.A mozda bi i Udovicic sa tatom ulepsao sliku! ovo bi demostriralo odlicno ovaj cirkus!!

  • iva Vreme: 22.11.2012 09:29h

    Cirkus !!! Kakvu dramu napraviste,ulepsaste..sa svim tim igracima,trenerom..tatom....,,Divan Gest " za ovakvo nedelo !!! Da svi ti imaju Obraza i Obzira prema pokosenim jadnicima koji ko zna koliko dugo stajahu da ih autobus prebaci.A manijak koji vozi BMW pokupi ih na haubi..i pazi:: ,,to moze svakom da se desi'' ...to stavljate u novinama kao Opravdanje??? Moze samo idijotu da se desi!! a najmanje ne sportisti,posao na trening - a drema za volanom !! Kako su okrenuli pricu, sramota !!!!

  • zoran Vreme: 22.11.2012 10:32h

    Nije On kriv sto su Oni cekali autobus !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP