Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NESTALU DEVOJČICU (15) TRAŽI I INTERPOL, OTAC PORUČUJE:

„Neću se smiriti dok ne nađem ćerku, tražiću je dok sam živ“

Autor: M. Po. | 30.07.2014 - 07:02:00h | Komentara: 3

„Neću se smiriti dok je ne nađem, tražiću Tijanu dok sam živ“, kaže Igor Jurić, otac Tijane (15) iz Subotice koja je nestala u noći između 25. i 26. jula u Bajmoku. On navodi da u istrazi nema pomaka i da policija nije saopštila konkretnije podatke.

Tijana (15) sa ocem

Tijana (15) sa ocem | Foto: RAS

- Ne znamo da li je reč o otmici, ali sam uveren da nas Tijana nije samoinicijativno napustila. Poslednji put sam je video na dan njene mature, bila je nedavno na moru i plan je bio da me poseti u Belgiji, gde radim. Ne planiramo da angažujemo privatne detektive, verujem u nadležene, koji traže moje dete - navodi Jurić.


Devojčica je kobne noći bila sa društvom na zabavi i kući su je pratili drug i drugarica. Pošto je zaboravila da vrati drugu pozajmljenu duksericu, krenula je nazad do Sportskog centra „Rata“, i od tada joj se gubi svaki trag. Tijana je na sebi imala belu majicu, svetle farmerice i bele patike, od kojih je jedna nađena na putu, a prema nezvaničnim podacima, pronađen je i njen veštački nokat. Drugar koji je čekao zbog dukserice pošao joj je u susret pošto mu je bilo čudno da je dugo nema. Kako je nije sreo, alarmirao je ostale drugare i svi su odmah krenuli u potragu, u koju se uključila i policija.

- Pošto se radi o nestanku maloletne osobe pod zasad nerazjašenjenim okolnostima, u akciju pronalaženja su, osim pripadnika PU Subotica, uključene i specijalističke ekipa MUP-a Srbije. Zbog blizine državne granice sa Mađarskom, odmah je ostvaren kontakt sa nadležnima u toj zemlji, kao i sa službom Interpola - navode u šoliciji.
Poslednji komentari
  • Logicar Vreme: 30.07.2014 08:38h

    Kasno nocu, kod sportske hale je drug odmah zakljucio da je drugarica kidnapirana pa zbog toga vrlo brzo odlucuje da svakome tu vest isprica.

  • vlada Vreme: 30.07.2014 12:31h

    Zašto elektronski mediji nisu odmah, pod oznakom hito,objavili fotografiju i osnovne podatke o Tijani.Neki su čak vršili zamućenje slike.Da li je tome razlog demokratski nevladin pogled na stvar?

  • Lune Vreme: 30.07.2014 13:56h

    Hm,hmm..ne samo "u ovom predmetu", cini se, da je Srbija, odavno zrela za "deamerikanizaciju", sa povecanjem kazni, i specijalnim dodatko.."smrtnom kaznom".

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP