Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

RADNICI PREDUZEĆA „ŠUMADIJA DES“ IZ KRAGUJEVCA

Negirali da su silovali kolegu u toaletu!

Autor: B. N. | 05.09.2013 - 07:02:00h | Komentara: 2

Kragujevčani Z. M.(33) i M. M.(31), radnici preduzeća „Šumadija DES“ iz Kragujevca, osumnjičeni za silovanje kolege u fabričkom toaletu, negirali su u policiji da su napastvovali D. J. (33), koji je inače gluv od rođenja i ima umanjene psihomotoričke sposobnosti. Kako saznajemo od izvora bliskih istrazi, dvojica osumnjičenih su mentalno ometeni u razvoju.

„Šumadija DES“ u Kragujevcu

„Šumadija DES“ u Kragujevcu

Lekarskim pregledom je utvrđeno da nesrećni mladić ima povrede koje bi mogle da ukažu na silovanje, koje je policiji prijavila njegova majka. Lekari su u ponedeljak pregledali D. J., ali spoljašnjim pregledom nisu uočene povrede. Tek drugog dana obavljen je detaljan, dubinski pregled, nakon čega se D. J. sa inspektorima vratio u fabriku i upro prstom u dvojicu kolega jer nije znao njihova imena. „Silom su me odvukli u WC, jedan me je držao za ruke, a drugi mi je skinuo pantalone. Onda su se zamenili“, ispričao je D. J. u policiji.


Navodno silovanje dogodilo se oko 10 sati, nakon pauze za ručak. D. J. se, kako sam svedoči, zadržao u kantini „jer sporo jede“. Kolege su sačekale da svi odu, a potom su ga odvukli u toalet. Niko od zaposlenih nije ništa ni čuo, ni video. On je odmah obavestio majku o tome šta mu se dogodilo. Kako saznajemo u kragujevačkoj policiji, Z. M. i M. M. su ometeni u razvoju, ali su obojica oženjeni i imaju decu.
U policiji su negirali da su bilo koga seksualno zlostavljali. Njime je određeno policijsko zadržavanje i juče po podne trebalo je da budu privedeni na saslušanje kod istražnog sudije Višeg suda u Kragujevcu. Jedan radi na poslovima galvanizacije, a drugi je varilac, dok je D.J. angažovan kao pomoćni radnik. „Šumadija DES“ je preduzeće u kojem je od 90 zaposlenih dve trećine radnika sa telesnim oštećenjima ili smetnjama u razvoju.
Poslednji komentari
  • Jugoslav Dudic Vreme: 06.09.2013 14:19h

    Otkud to da mi Srbi, muškarčine, koji bijemo učesnike prajda, uopšte imamo homoseksualce. Ma, hajte molim vas! To samo malo muškog uživanja nad mentalnog obolelom osobom! Nisu oni siledžije i homoseksulaci. Mada mi malo nije jasno otkud im erekcija na mušku stražnjicu!

  • vuk/CG Vreme: 07.09.2013 22:22h

    Kažu da su ovi queer bezopasni, da nikoga ne diraju, a evo su počeli i da siluju. U Crnoj Gori nema ni srpske ni crnogorske, ni trobojke niti jednobojke, nego se ulicama svaki dan viori ona od sto boja. Sve nam je krenulo na „dobro" od kad se razdvojismo i od kad krenusmo na zli put koji nam serviraju svjetski umobolnici, što su pobili nauku, pa da bi sebe zadovoljili kažu da ovo nije bolest.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP