Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SIMOVIĆ:

Nek sam proklet ako sam ubio Vuka!

Autor: Ekipa Alo! | 09.05.2013 - 08:02:00h | Komentara: 0

Tužilaštvo za organizovani kriminal zatražilo je maksimalnu zatvorsku kaznu od 40 godina za Aleksandra Simovića, člana zemunskog klana, zbog brutalnog ubistva svedoka saradnika Zorana Vukojevića Vuka. Simović, koji se nalazi na robiji zbog atentata na premijera Zorana Đinđića i serije zločina “zemunaca”, juče se kleo u porodicu da nije izvršio zločin.

Aleksandar  Simović

Aleksandar Simović

„Ubistvo Vukojevića izvršeno je iz bezobzirne osvete i koristoljublja. To je jedno od najsurovijih ubistava koje su počinili pripadnici zemunskog klana.

Njegova težina je još veća time što je ubijen svedok saradnik”, rekao je juče u završnoj reči zamenik tužioca za organizovani kriminal Jovica Jovanović i osvrnuo se na svedočenje Sretka Kalinića, svedoka u postupku za ubistvo Vukojevića, koji je detaljno govorio o zločinu označivši Simovića kao egzekutora. Tužilaštvo se u svojim tvrdnjama o Simovićevoj krivici pozvalo i na DNK nalaz na lisicama kojima je bio vezan ubijeni Vukojević, a koji je pripadao Simoviću.

Policija odnosi telo  ZoranaVukojevića  nedaleko od autoputa

Policija odnosi telo ZoranaVukojevića nedaleko od autoputa | Foto: RAS


- Nisam ubio Vukojevića. Nek je prokleto sve što mi je drago ako sam nekog ubio. Ovde se veruje kvazi svedoku, davljeniku (Kaliniću), koji želi da sve povuče sa sobom, koji mrzi mene, mog brata (Miloša Simovića) i moju porodicu.
Pitam se zašto su svedoci Čume i ostali na slobodi. Dejan Milenković je optužio Čedomira Jovanovića da je lično dao oružje ukradeno iz policijske stanice Stari grad kojim su kasnije izvršeni razni zločini, a protiv njega nema postupka jer je političar. Dok je da mene optužbe dovoljan Kalinić, „srpsko-hrvatski Brejvik”, rekao je Simović, koji je pristao da iznese završnu reč iako mu je prekjuče preminuo otac.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP