Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

STRAŠNO!

Nekoliko meseci seksualno
zlostavljao maloletnu rođaku

Autor: Ivan Popović | 15.01.2013 - 14:38:00h | Komentara: 1

Majdanpečanin S.D. (40) uhapšen je zbog sumnje da je u dužem periodu imao seksualne odnose sa maloletnom J.S.(15), stranom državljankom.

Prema nezvaničnim informacijama S.D I J.S. su u daljoj rodbinskoj vezi, i ona mu je bila poverena na čuvanje, pošto je živela u stanu do njegovog.
- Njihova veza počela je kada je ona upisala srednju školu u Majdanpeku i počela da živi u stanu do njegovog – kaže naš izvor.
Slučaj je policiji prijavio očuh maloletne J.S., a prema našim saznanjima policija je okrivljenog S.D. uhvatila u toku odnosa sa maloletnicom.

Silovanje

Devojčica je seksualno zlostavljana nekoliko meseci | Foto: (ilustracija)

Okrivljeni pedofil je na saslušanju negirao da je u pitanju silovanje.
- Nisam je silovao, ona je sama pristala da imamo odnose – izjavio je na saslušanju S.D. koji je “bio u vezi” sa petnaestogodišnjakinjom skoro 5 meseci. Komšije su u šoku jer kažu da je on bio porodičan čovek.
- I on ima decu, a o ovoj maloj je vodio računa kao da je njegova. Sada mi se već gadi, jer ne znam kako je mogao da ima seksualne odnose sa devojčicom koja je skoro svaki dan provodila u njegovom stanu. Čula sam da su njeni roditelji znali za ovaj slučaj, ali da nisu uspeli da je odvrate od veze sa njim, pa da je zato sve ovo prijavljeno policiji – kaže komšinica okrivljenog pedofila, koja je želela da ostane anonimna.
Kako je za “ALO!” potvrdio Tomislav Milojković, istražni sudija Višeg suda u Negotinu protiv S.D je pokrenuta krivična prijava i određen mu je pritvor u trajanju od 30 dana.
- Protiv S.D. iz Majdanpeka podneta je prijava za krivično delo silovanje, i određen je pritvor u trajanju od mesec dana. U narednom periodu biće saslušani devojčica i njena majka, ali i ostali koji su povezani sa ovim slučajem – kaže sudija Milojaković.
Ukoliko ne bude dokazano krivično delovanje silovanja, pedofilu iz Majdanpeka sudiće se na osnovu krivičnog dela zlostavljanje maloletnih lica.
 
Poslednji komentari
  • Tex Viler Vreme: 05.03.2014 13:34h

    aman ljudi , dokle bre vise? Ne prodje dan da se ne pojavi neki novi slucaj zlostavljanja . bez milosti za pocinitelje ovakvih nedela , obesiti za mu...a (izvinjavam se) na sred Terazija !!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP