Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

VIŠI SUD ODBIO ZAHTEV ZA PONAVLJANJE SUĐENJA

Nema novog suđenja za ubistvo Tatona!

Autor: D. Ć. | 26.03.2013 - 08:36:00h | Komentara: 1

Viši sud u Beogradu ponovo je odbio zahtev odbrane za ponavljanje suđenja za ubistvo francuskog državljanina Brisa Tatona (27).

Bris Taton

Bris Taton

Apelacioni sud u Beogradu je krajem janura ukinuo rešenje Višeg suda kojim je odbačen zahtev za ponavljanje postupka, navodeći da rešenje ne sadrži razloge koji bi ukazali na to čime se ovaj sud rukovodio kada je odbacio zahtev za ponavljanje postupka.

Svetozar Vujačić, advokat odbeglog Dejana Puzigaće, i advokat Zora Dobričanin Nikodinović, branilac okrivljenog Ivana Grkovića, pored ispitivanja svedoka Dragana C., predložili su i izvođenje drugih dokaznih radnji, to jest da se kao svedok ispita potencijalni očevidac koji je pozvao Hitnu pomoć, kao i navodni očevici pada Tatona kraj stepeništa u centru Beograda. Advokat Vujačić juče je na odluku Višeg suda ponovo uložio žalbu, tražeći novo suđenje i saslušanje ključnog svedoka.
Poslednji komentari
  • Lazar Vreme: 27.03.2013 07:49h

    Pa zar nije onaj uhapsen u Barseloni, njemu po zakonu mora da se ponovi sudjenje. Sada bi svi iz slucaja trebalo da budu pametni da podrze njega, da bi njegova presuda opovrgla ovu prethodnu i da se ova farsa konacno zavrsi. Gledao sam film pretpostavka pravde, ovo je zaista sramota. Toliko mladih ljudi osudjeno na toliko kazne i svi zajedno zbog ubistva. Pa ako ga je neko i ubio treba odgovarati ali nije moglo njih 15 da ga ubije. Treba da se utvrde cinjenice i krivci adkvatno kazne po zakonu a ne preko politike.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP